Nissan Juke, foto van Truckfan Nieuwsposter

Nissan Juke

In navolging van de eerste beelden in juni vorig jaar – waarmee Nissan vierde dat het precies 50 jaar geleden deelnam aan de East African Rally – is de Nissan Juke Hybrid Rally Tribute nu tot leven gekomen. En hoe!

Wat ooit begon als een designschets is nu de Juke Hybrid Rally Tribute: een unieke, conceptuele one-off van Nissan. Na overweldigende positieve reacties op de eerste beelden is besloten de schets tot leven te laten komen. En de timing had niet beter gekund; aankomende zomer maakt de nieuwe Juke Hybrid zijn opwachting in de showrooms. De Juke Hybrid Rally Tribute is voorzien van dezelfde hybride-aandrijflijn als de Juke Hybrid en is hiermee zowel een knipoog naar het illustere verleden als een viering voor wat komen gaat.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S