Toyota HiLux, foto van Truckfan Nieuwsposter

Toyota HiLux

Van Loon dik tevreden na tweede etappe in Marokko
De tweede etappe van de Rallye du Maroc gaat door de duinen en de omgeving rondom Merzouga. Voor Erik van Loon en Sébastien Delaunay is het de perfecte oefening om te leren openen in een hele diverse etappe. In de neutralisatie maken zij een wijziging aan de vering van de Toyota Hilux T1+ waardoor het gevoel beter wordt. Van Loon is dan ook dik tevreden met de vierde tijd.

"We zijn hier om te testen en te leren," vertelt Van Loon. "Dat gaat erg goed, we hebben vandaag weer veel geleerd over de Toyota. Gisteren hebben we een aanpassing gedaan aan de vering, maar dat voelde niet goed. Dus dat hebben we in de neutralisatie aangepast en daarna reden wij dezelfde tijd als Al-Attiyah. Daar kunnen we alleen maar dik tevreden mee zijn. De auto heeft ongelooflijk veel potentie!"

De derde etappe van de Rallye du Maroc is 341 kilometer lang. De eerste auto start rond 10:19 uur (11:19 uur Nederlandse tijd) en wordt rond 15:32 uur (16:32 uur Nederlandse tijd) aan de finish verwacht.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO