Claas Jaguar 870 Speedstar, foto van lr-agri-videos

Claas Jaguar 870 Speedstar

0 foto's van @lr-agri-videos

+1
lr-agri-videos
Foto van een Claas Jaguar 870 en een GINAr van Tolkamp Agri Service(Aalten) ×.
Video 👇

Reacties

+1
Jan mf6465
Dat gaat vlot zo!
lr-agri-videos
@Jan mf6465 ja zekkers
+3
Fendt926Driver
Mooi om te zien.maar juis dat wat we zien willen (hoe maak je netjes een kar vol vanuit de bunker) stast niet op beeld. Maar wat een enorm onrustige film.
Van de hak op de tak.
Even hier dan weer daar hele harde overgangen in beeld
+1
jehan
@Fendt926Driver dat is het voordeel van fotos en filmpjes plaatsen huub ..je zet het gene wat je niet wil laten zien er niet op ..daarom is het vaak veel beter om in de praktijk het gewoon te bekijken met eigen ogen
Fendt926Driver
@jehan daar heb je zeker gelijk in.
Maar op de film valt mij op dat het land er wel erg schoon bij ligt.
Maar ook dat de hakselaar erg hard rijdt.
Heb ook maar half filmpje gekeken want het was mij te onrustig
jehan
@Fendt926Driver klopt ja is erg onrustig filmpje ..
+1
roscho
@Fendt926Driver Je hoort ook het toerental flink zakken als hij vol in de mais vliegt.
Mooi vullen van een wagen lukt alleen als de wagen 2x zo lang is als de breedte van de bunker. Dan kun je een bunker voorin en een achterin lossen. Als je moet overlappen, krijg je in het midden een flinke bult en als je meer naar voren wilt lossen, valt er veel los materiaal voor de wagen.
Toch blijkt hier maar weer uit dat je met een bunker een enorme snelheid kunt halen en dat je ongeveer een wagen kunt besparen doordat je veel sneller lost.
+1
wibe
@roscho er zitten 2 smalle bodem kettingen in, welke je appart kunt laten draaien dus dat afvullen van een wagen is geen probleem
+1
EA_MF
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
Maar ook dat de hakselaar erg hard rijdt.Heb ook maar half filmpje gekeken want het was mij te onrustig

Lijkt mij net of er iets teveel met de framerate (afspeelsnelheid) geknutseld is. Daardoor lijkt die hakselaar er behoorlijk hard doorheen te vliegen en kijkt het zo onrustig.
lr-agri-videos
@EA_MF ik heb daar niet mee 'geknutseld'
Juri-johndeere
@lr-agri-videos dat lijkt wel vaak zo. Maar je maakt wel mooie videos
lr-agri-videos
@Juri-johndeere als hij uit de mais komt vallen doe ik wel eens in slowmotion maar verder niet. Bedankt voor het compliment 👍

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
16
WEERGAVES
1.129
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO