vrachtwagen Peterbilt, foto van catfan55

vrachtwagen Peterbilt

catfan55
Foto van een Peterbilt, de tri-drive doet het super met de 50m3 bak er op. Net een mooi maatje zo.

Reacties

+1
MaxxuM4ever
Hebben jullie bewust draai deuren en geen (hydraulische) klep zoals een silage wagen?
Moet je deze deuren met de hand openen? Voor de gezondheid van de chauffeur een goede zaak.
+2
catfan55
@MaxxuM4ever bewust voor gekozen natuurlijk, niemand bouwt per ongeluk iets 😁

De deuren gaan automatisch dicht met 2 lucht cylinder die ze dicht trekken zo gouw de olie pomp word uit geschakeld. De deuren vergrendelen zich in de bodem ketting (is met al onze deuren zo) zogouw je de ketting aan doet gaan de deuren los dus.

Onze andere deuren zijn swing-gates, de silage drukt ze open en houd ze omhoog. Er zitten lucht cylinder aan die de gate een klein beetje open houd zodat het laatste beetje er makkelijk uit komt.
Het ontwerp op deze truck noemt men “barn doors” de silage hoeft geen klep omhoog te houden dus er is nooit restrictie daar = lost sneller, ook verlengen de barn doors de wanden als het ware tijdens lossen, dus in de agbag bagger smeert deze geen kruimel.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
13
WEERGAVES
8
BATTLES