Volvo F12, foto van Lucas Ensing

Volvo F12

17.636 foto's van @Lucas Ensing

+1
Lucas Ensing
Kijk, daar heb je Gerben Buiter Transport B.V. (Vinkenbuurt) × met een Volvo F12.

Reacties

+2
A.H.S.
Kwam nog een oude sticker tegen van deze wagen,alleen in een andere kleurstelling.
Zou dit kunnen kloppen,zie nu alleen zwart /geel ?
+1
Lucas Ensing
@A.H.S. Dit zijn en waren de kleuren. Sticker komt niet helemaal overeen.
+1
A.H.S.
@Lucas Ensing Oké,bedankt voor de info, wist ik niet,kwam bij je foto via tractor fan.
Zag een paar foto's van een witte F12 bij Buiter BV met rode bumper en lampkappen en blauwe spatborden,maar idd niet met de rood wit blauwe striping op de cabine als op de sticker.
+1
hermanjohndeere
@Lucas Ensing tegenwoordig heeft hij ze ook in een zwart grijze uitvoering en groen/donkergroen uitvoering. Wel met de zelfde strepen erop.
Lucas Ensing
@hermanjohndeere Donkergroen was nog omdat hij voor Vrieswijk reed. Groene DAF is weg, is nu van Deddens Nieuw Dordrecht. En de groene Scania is nu van Pijper Woerden. Zwart met grijs zijn er volgens mij 2 van.
hermanjohndeere
@Lucas Ensing ooo dat zou zo kunnen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
3
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO