DAF Kalmar, foto van dickt

DAF Kalmar

dickt
Foto van een DAF Kalmar 441 , opgebouwd voor personenvervoer.
Gespot tijdens een tochtje met mijn tractor.
DAF Kalmar Tjorven.
Door Kalmar uit Zweden gebouwd op basis van een DAF Daffodil als postauto.
Stuur zit rechts zodat de postbode niet aan de linkerkant uit de auto hoefde om de post te bezorgen.

Reacties

+2
Albert Peters
Ook foto gemaakt vanaf de farmal?
dickt
@Albert Peters Klopt. Gisteren een tochtje gemaakt.
+2
hissink
Hier verek da's mijn buurman @dickt ! Heeft ook 2 belarussen mtz 80ers en een guldner g25 1 van de belarussen staat ook tussen mijn foto's op tf.
+1
dickt
@hissink Dan moet ik daar ook eens kijken. Een Belarus is nog een wens van mij, maar heb daar de ruimte niet meer voor. Veel mee gewerkt in Velswijk.
+1
hissink
@dickt zal harry eens vragen of je een keer mag komen kijken...
dickt
@hissink Gisteren was Harry met één van de Belarussen op de Oogstdag in Bekveld. Gezellig met hem gepraat.
+1
hissink
@dickt ah super! Geweldige man is het!
+3
radium45
@dickt mooie anekdote van die auto en Harry is.. Harry mag graag nogal gas geven hier op de binnenwegen en hij bracht een keer zijn moeder, een vrouw van tegen de 100 dacht ik, weer naar huis die in het buurtschap Linde/Zelle woont. Maar omdat het stuur rechts zit en moeders dus links... Staat er een buurman op de kuil grond af te maken en ziet dat spul met een redelijke gang langsscheren, zegt hij later tijdens de koffie, Harry kwam net ook langs en zijn moeder reej, jagen dat mense ...
+1
dickt

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
9
WEERGAVES
0
BATTLES