Opel Combo, foto van Truckfan Nieuwsposter

Opel Combo

Tegelijk met de nieuwe elektrische Opel Combo-e bestelauto komt er ook een volledig elektrisch aangedreven personenversie. Deze Opel Combo-e Life heeft dezelfde specificaties en een even krachtige elektromotor van 100 kW (136 pk), maar dan in een slimme en veelzijdige carrosserie met vijf of zeven zitplaatsen en voldoende ruimte voor bagage en andere spullen. Het is de eerste volledig elektrische aangedreven Leisure Activity Vehicle (LAV) van de Duitse autoproducent. Afhankelijk van de omstandigheden is op een volle 50 kWh lithium-ion batterij een actieradius mogelijk van 280 kilometer (WLTP)1. Opladen kan in 30 minuten tot 80 procent van de batterijcapaciteit bij een openbaar snellaadstation.

De Opel Combo-e Life is ideaal voor gezinnen die regelmatig met kinderen activiteiten ondernemen en die ook graag kiezen voor ‘groene’ mobiliteit. Dit nieuwe elektrische model van het merk met de Blitz kan zelfs tot wel 750 kg2 trekken; het hoogste aanhangwagengewicht in dit segment. Bovendien is Trailer Stability Control mogelijk.

“De Combo-e Life is het multitalent in ons geëlektrificeerde portfolio”, zegt Michael Lohscheller, de CEO van Opel. “Deze nieuwe batterij-elektrische variant van onze succesvolle LAV biedt klanten die zit- en bagageruimte zoeken, nu ook de mogelijkheid van emissievrij rijden en een vrijwel stille aandrijving.”

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
1
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S