MAN TGE, foto van Truckfan Nieuwsposter

MAN TGE

5.856 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Europcar, één van de grootste autoverhuurbedrijven in Nederland heeft onlangs 15 MAN TGE’s aangeschaft. De eerste tien gesloten bestelwagens zijn inmiddels in gebruik genomen. De leverende dealer is Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld.

Europcar is een franchisenemer van Europcar International, welke actief is in meer dan 144 verschillende landen. De klant kan bij deze autoverhuurder terecht voor het huren en leasen van bedrijfs- en personenauto’s, zowel zakelijk als particulier. Bij Europcar staat kwaliteit centraal. Het is dan ook niet voor niets dat zij als enige internationale verhuurder de Bovag vijf sterren garantie hebben weten te behalen.

Europcar en de MAN dealer Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld zijn geen onbekenden van elkaar. De verhuurafdeling van Roordink werkt regelmatig samen met Europcar. De twee partijen matchen op het gebied van kwaliteit en service. Voor beide bedrijven staan deze pijlers hoog in het vaandel.

Het wagenpark bestaat enkel uit jonge voertuigen. Daarom worden er continu voertuigen vernieuwd en is er gekozen voor de 15 nieuwe MAN TGE’s. Deze TGE’s zijn in diverse uitvoeringen besteld. Zo zijn er vijf TGE’s gesloten bestel uitgevoerd met linker en rechter schuifdeur, vijf gesloten bestelwagens met rechter schuifdeur en vijf bakwagens met een laadlift.

Roordink heeft ervoor gekozen om alle auto’s afleveringsklaar te maken bij haar vestiging in Veenendaal. In deze vestiging werken ruim 30 jaar alle specialisten onder één dak. De bedrijfswagenmonteurs hebben de voertuigen technisch klaar gemaakt en de carrosserie afdeling heeft de betimmeringen en laadbakken geheel naar klantwens gebouwd.

Met de ingebruikname van deze 15 bestelwagens is het wagenpark weer helemaal up-to-date. Via www.europcar.nl kunnen de voertuigen direct voor korte of lange termijn gehuurd worden.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO