Freightliner Classic, foto van rick-mandersloot

Freightliner Classic

rick-mandersloot
Foto van een Freightliner Classic. Gerst zaad schonen. Op een andere plek is het al door een andere schoner gegaan, maar er zaten nog wat te veel stro in wat de zaaimachine doet verstoppen. Daarom nog een keer extra door de zeef.

Reacties

Michiel 6280
Jullie zaaien jullie eigen geoogste tarwe gewoon opnieuw?
rick-mandersloot
@Michiel 6280 ja dat is heel gebruikelijk. Je koopt zaad voor een paar hectare en het jaar erna heb je genoeg voor je hele areaal haha. De boer waar ik werk maakt ook zijn eigen zaadcoating. Met allerlei biologische producten in het.
Michiel 6280
@rick-mandersloot ohja das mooi ! maar krijg je met deze schoonder al het onkruid enz er uit?
rick-mandersloot
@Michiel 6280 ja lijkt erop van wel. Het is echt alleen maar gerst wat overblijft.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
2
WEERGAVES
19
BATTLES
MEER FOTO'S