Strautmann Sherpa, foto van stefan310

Strautmann Sherpa

0 foto's van @stefan310

stefan310
Foto van een Strautmann Sherpa van Mts Groothaar (Markelo)
De nieuwe voerwagen afgelopen week gearriveerd!

Reacties

+1
Fendt926Driver
Mooie machine.
Vele mooie uren voeren ermee gewenst
stefan310
@Fendt926Driver Dankje! Zal zeker goed komen!
arjanvw
Is dit een met een mes of een frees?
stefan310
@arjanvw Is met een frees
newholland6640
Frees.

Had je niet liever een mes gewild?
stefan310
@newholland6640 De snelheid van werken met een mes viel tegen. Daarbij komt dat we alles zelf met de ladewagen inkuilen en het product dus al langer is dat met hakselen. Nu freest hij het aan kleinere delen en dit komt de mengkwaliteit ten goede in onze ogen.
EA_MF
Dat gaat wel bevallen, geen spijt dat je niet nog iets langer gewacht hebt op het nieuwe model?

Hebben zelf dit model een aantal weken geleden op demo gehad thuis, vrijwel het enige nadeel vond ik het lawaai van de motor 🙈

@newholland6640 Snijmes is aardig gevoeliger voor slijtage, kost laadcapaciteit en maakt qua brandstofverbruik in de praktijk weinig verschil.
stefan310
@EA_MF Deze is begin mei al besteld. Toen was er naar mijn weten nog geen sprake van een nieuw model. Wellicht over een jaartje of vijf goede inruilmogelijkheid? 😁
EA_MF
@stefan310 wellicht ja, ze hebben wel goed geluisterd naar de verbeterpunten aan het oude model had ik de indruk toen we op de fabriek waren. Levertijd is wel verrekte lang met de zelfrijders inderdaad. Hoeveel uren verwacht je dat ie jaarlijks gaat draaien?
stefan310
@EA_MF Denk zo rond de 500 uur per jaar. Maar wat zijn de verbeterpunten dan? Heb er nog weinig over gehoord. (ook nog niet in verdiept trouwens 😉 )
EA_MF
@stefan310 Andere motor (JD) en de motor op dezelfde plek als de SF waardoor je aardig minder lawaai in de cabine hebt, verder een dubbel rijpedaal ipv de hendel onder het stuur om van rijrichting te wisselen en aangepaste aansturing waardoor de machine veel soepeler wegrijdt. Hydromotoren/pompen die net een paar cc groter zijn, motor en olietemperatuur zijn nu af te lezen in het hoofdscherm ipv het diagnosemenu en zo nog wat kleine details.
stefan310
@EA_MF Ok! Bedankt voor de info! Toch maar even kijken naar inruil dan! 😄 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
9
WEERGAVES
28
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO