vrachtwagen Western Star, foto van catfan55

vrachtwagen Western Star

catfan55
3x Westerstaar 4900 heavy spec met zelf bouw silage trailers, klaar voor de oogst

Reacties

Fendt926Driver
Voor de oogst van gras of mais?
Mag hier nu ook nog de dieplader met hakselaar erop achter?
catfan55
@Fendt926Driver nee dat kan met deze niet, de haksekaar wordt vervoerd door een bakwagen met trailer er achter (zie andere foto’s)
Fendt926Driver
@catfan55 en wat zit er in die bakwagen?
Want de pick up met diesel rijdt nog appart mee
hermanjohndeere
@Fendt926Driver niks. Pickup gaat zoiezo mee omdat ze vaak s’avonds naar een hotel gaan of de machines bij de boer laten staan.
catfan55
@Fendt926Driver De bakwagen vervoerd ook silage in dezelfde crew. we kunnen alleen geen trailer achter een oplegger trekken. Dit mag alleen op "primaire highways" en daar komen wij dan weer juist niet. Dus die ploeg is vaak op pad met 3x vrachtwagen met silage oplegger en 1x bakwagen met silage bak. Pickup mee met service/fuel trailer.
Fendt926Driver
@catfan55 en de oplegger met de vastrij john deere....
En dan rekenen jullie voorrij kosten??
catfan55
@Fendt926Driver dat is afhankelijk van de klant, sommige rijden zelf aan.

Voorrijkosten is ook afhankelijk van de klant, of beter gezegd de hoeveelheid werk dat er is en de afstand dat er gereden moet worden. Vaak hebben we een aantal klanten dicht bij dezelfde plek, in zo’n geval rekenen we het niet.
Quintto
Snijden die smalle harde bandjes niet in de bodem of geven ze daar niet om in Canada?
catfan55
@Quintto bijna al het land hier is No-till, dus geen grondbewerking. Weinig insporing dus.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
9
WEERGAVES
24
BATTLES