Hitachi EX 100 WD, foto van New Kobelco

Hitachi EX 100 WD

50 foto's van @New Kobelco

New Kobelco
Hier zie je loonwerker Nouws met een Hitachi EX 100 WD. Uit 1990 afbraak van ons oude huis . In 2018 hebben ze hier een 20 ton rupskraan met grijper voor nodig.

Reacties

fendt308-driver
Vroeger schepte je zo'n compleet huis ook nog in een droge sloot.
+1
GROENEDEERE
@fendt308-driver
Of haalde je er t erf mee omhoog
New Kobelco
@GROENEDEERE jij weet het ,puin hebben ze toen 3 km verder midden in woonwijk op een wei afgekapt . Parking voor transportbedrijf gommeren , en niemand die klaagde of zaagde en iedereen was blij.
flupke 1
Of je maakte er een puin pad van 😉
Albert Peters
Dat puinpad maken is een zware overtreding.Rij je met je puin naar de breker en neem je het gebroken mee terug ben je goed bezig
Wie het snapt mag het zeggen
Azmat254
Hi
Ik zoek deze Hitachi ex100wd weet je van deze ik geef goei prijs
Dank u
0626531126

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
7
WEERGAVES
34
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE