ESVE aanhangwagen, foto van Alex Miedema

ESVE aanhangwagen

Alex Miedema
Hier zie je Unimog Museum (Gaggenau) × met een ESVE aanhangwagen, opgebouwd als mobiele hindernis.

ESVE uit Lichtenvoorde is een fabrikant van speciale trailers en aanhangwagens. Een wel heel speciale is op maandag 24 april 2017 afgeleverd aan het Unimog Museum uit Gaggenau. Dit is een mobiele hindernis waar de Unimog, die de kar ook kan trekken, zijn capaciteiten op locatie kan laten zien. Dat een bedrijf uit de bakermat van de auto-industrie, waar letterlijk tientallen trailerfabrikanten in de regio zitten, voor ESVE kiest om dit product te maken moet toch wel iets zeggen over dit bedrijf volgens mij!

Bij het ophalen gaf de Unimog meteen een mooie demonstratie van zijn kunnen en de aanhangwagen. Met dank aan Thore Ribbers voor het beeldmateriaal!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
68
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO
LOCATIE