MAN TGL 2nd gen, foto van berryfendt936

MAN TGL 2nd gen

berryfendt936
Foto van een MAN TGL 3rd gen. TGL12.220 oprijwagen met lier van Machine Verhuur Oosterwolde tijdens de Truckrun vanaf 't Harde.

Reacties

Alex Miedema
Ik heb dit object verplaatst van MAN TGL 3rd gen (Overig / onbekend) naar MAN TGL 2nd gen (Overig / onbekend)
berryfendt936
@Alex Miedema waarom?
Alex Miedema
@berryfendt936 omdat hij een euro 5 motor heeft en geen euro 6. de 3e generatie heeft een iets andere grille. Eigenlijk is dit genereatie 2½ overigens. De TGLs met euro 5 motor kregen de leeuw ook in de snor op het moment dat de euro 6 motor kwam, maar nog niet de nieuwe grille en gewijzigde vorm van de zijfenders. Opvallend is wel dat hij dit jaar op kenteken is gezet, terwijl sinds 1 januari eigenlijk alleen nog maar euro 6 verkocht mag worden. Hij is dus of al voor 31 december gekocht, of nog uit een oude voorraad ergens weggekomen.
berryfendt936
@Alex Miedema okeeeeej goeie info, maar kon best wel kloppen.
gertfendt712
JA BERRY ZO LEER JE NOG EENS WAT HE
berryfendt936
@gertfendt712 net als jij dat wist
gertfendt712
Ja zeker
berryfendt936
@gertfendt712 hahaha

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
2
WEERGAVES
112
BATTLES