Speciaal Transport

Foto's van speciaal transport

Speciaal Transport nieuws

Nominaties verkiezingen Beste Leerbedrijf en Praktijkopleider 2022 bekend

25-05-2022 - Leren in de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding voor de 500.000 mbo-studenten in ons land. Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de verkiezingen beste leerbedrijf en beste praktijkopleider ingesteld. Voor de sector transport en logistiek worden deze verkiezingen georganiseerd door Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). De uitvoering van de organisatie van de verkiezingen komt tot stand in opdracht van de sociale partners TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen en is mogelijk gemaakt dankzij SOOB.


De verkiezingen zijn belangrijk om een podium te bieden voor leerbedrijven en praktijkopleiders die zich op een positieve manier inzetten om jong talent in de sector te begeleiden. Met trots kunnen we hierbij de top 3 van genomineerden bekend maken.


Genomineerden voor Beste Leerbedrijf:

• Combex Bouwlogistiek

• Duijghuijzen Internationale Expediteurs B.V.

• Grando Logistics B.V.


Het beste leerbedrijf wordt bepaald door een vakjury die op bezoek gaat bij de bedrijven. In de jury zitten Gabby Delhaas, voorzitter, Irene Rensink, FNV, Caroline Blom, TLN en Bart Donders van Cevotrans, onderdeel van Unilin, winnaar van vorig jaar.


Genomineerden voor Beste Praktijkopleider:

• Anita de Groot - Driessen Speciaal Transport D

• John van Akkeren - Mepavex

• Patrick Redmeijer – Bidfood


De beste praktijkopleider wordt via een stemwebsite bepaald door een publieksjury.


Bekijk de nominatievideo’s en stem op de beste Praktijkopleider

Op www.stl.nl/verkiezingen kun je de video’s van de genomineerden bekijken. Vanaf nu kun je op deze website ook stemmen op jouw favoriete praktijkopleider. Dat kan vanaf vandaag tot en met 7 juni.


En de winnaar is….

Alle winnaars worden op 22 juni 2022 extern bekend gemaakt en worden verrast door een bezoek op het bedrijf. Dat geldt ook voor de categorie STL Transport Talent en STL Logistiek Talent voor veelbelovende BBL’ers. De aanmelding hiervoor is gesloten. Van deze categorie wordt de winnaar bepaald aan de hand van ingevulde checklists door de praktijkopleider, de mentor en de adviseur BBL.

Truckfan Nieuwsposter

Video: Windmolen per speciaal transport naar Ospeldijk

13-03-2021 - De onderdelen van vier windmolens worden per vrachtwagen naar het windmolenpark in Ospeldijk vervoerd. Dat vergt speciaal transport en tijdelijke aanpassingen aan de wegen.

Nieuwsgrazer

LVS levert 500pk FH met flinke hengel aan Prins

23-06-2019 -

Originele beschrijving

Speciaal vervoer vraagt om een speciaal wagenpark. Prins Transport Purmerend weet dit als geen ander. Daarom mocht Volvo Trucks dealer van der Linden van Sprankhuizen een Volvo bakwagen met zware autolaadkraan leveren: een primeur die gevierd mag worden! Prins Internationaal Transport & Verhuizingen is één van de oudste bedrijven van Purmerend. Wat ooit begon met paard en wagen is in 145 jaar uitgegroeid tot een transportbedrijf, dat gespecialiseerd is in bijzonder vervoer. Onder meer platenbanen, damwanden, heistellingen, ketels, schepen, zwembadvloeren, windmolens, vliegtuigen en zelfs huizen worden getransporteerd naar bestemming. Speciaal transport vraagt uiteraard om een speciaal wagenpark. Het bijzondere wagenpark

Alex Miedema

Nog meer Speciaal Transport nieuws

Datum Onderwerp Reacties
27-09-2018 De laatste Jacobs bus is niet meer 0 reacties
03-12-2017 Special Trucks & Special Transport 2017 ~ Rob Dragt 0 reacties
23-11-2016 Jan Jongsma vervoert ramptrein 0 reacties
04-03-2014 Mega transport bij Tata Steel 0 reacties
28-02-2014 Foto?s: DB Schenker vervoert schepen naar HISWA 0 reacties