1971 foto's

92 foto's m.b.t. 1971, een van de 22571 onderwerpen op Boeren.online. Deze foto's zijn geplaatst door de leden van Boeren.online en TractorFan.nl

Rolls-Royce gaat in 1971 failliet en wordt genationaliseerd. In Zwitserland krijgen vrouwen stemrecht. Erich Honecker wordt secretaris-generaal van het Centrale Comité van de SED. Bangladesh wordt onafhankelijk van Pakistan. De Flevohof wordt geopend door prinses Beatrix. Gijs van Lennep wint de 24 uur van Le Mans met een Porsche, samen met teamgenoot Helmut Marko. Harmen Siezen verhuist naar Hoevelaken. Nieuwegein ontstaat door de samenvoeging van Jutphaas en Vreeswijk. Jim Morrison sterft. Eddy Merckx wint de Tour de France. Lenie ’t Hart opent een zeehondencrèche in Pieterburen. Greenpeace wordt opgericht. Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah vormen samen de Verenigde Arabische Emiraten. Godfried Bomans overlijd nietlang nadat hij een week op de Rottumerplaat heeft vertoeft. De nummer 1 van de top 100 over heel 1971 is Jacques Herb met Manuela.

Heb jij ook nog leuke '1971' foto's?

Op Boeren.online geven honderden boeren een kijk in hun boerenbedrijf. Of het nu (melk)veehouders, varkenshouders, akkerbouwers of geitenboeren zijn, alle foto's, video's en reacties zijn welkom.
Doe ook mee en voeg je eigen '1971' foto's toe, maak een (gratis) account aan! en maak een eventueel een profiel aan voor jouw bedrijf.