1968 foto's

100 foto's m.b.t. 1968, een van de 22461 onderwerpen op Boeren.online. Deze foto's zijn geplaatst door de leden van Boeren.online en TractorFan.nl

In 1968 zijn René Henkes, Cees Zandbergen, Marcel Schoo, Wuf van Ginkel, Serge Bruynkens, Edwin Kuijpers, Andrea Mayer, Meindert Talma, Mel Smaling, Cuba Gooding Jr., Anky van Grunsven, Mike Boddé, LL Cool J, Martijn Krabbé, Babette van Veen, DJ Jean, Kylie Minogue, Gordon, Bart Voskamp, Colin McRae, Mohammed Atta, Prins Johan Friso, Will Smith, Mika Häkkinen, Wim Helsen, Hugh Jackman en Irene van der Laar geboren. Het is het jaar van de Praagse lente, Tom Jones heeft een hit met ‘Delilah’, er wordt besloten tot de realisatie van het Eemshavenproject, de metro van Rotterdam wordt geopend, de BBC vertoont voor het eerst het nieuws in kleur, Martin Luther King wordt vermoord, Syd Barrett wordt uit Pink Floyd gezet, Jim Clark verongelukt op de Hockenheimring, de Club van Rome wordt opgericht, de Mammoetwet treed in werking, Albanië stapt uit het Warschaupact, The Doors treden op in Amsterdam (zonder Jim Morrison, die was ziek), de Fabeltjeskrant is voor het eerst op tv, 2001: A space odyssey draait in de bioscoop. Jo Schlesser crasht bij de GP van Frankrijk en overlijd, Legoland wordt geopend, Sijpkes Reisburo’s wordt opgericht, Krupp verdwijnt van de markt na een overname door Daimler-Benz, Victor Joskin begint als loonwerker in het Belgische Soumange. Ladog, White Western Star, Hindustan, Belga, Spijkstaal, Lindner, Lohéac, Sbaroo en Dacia bouwen hun eerste bedrijfswagens.

Heb jij ook nog leuke '1968' foto's?

Op Boeren.online geven honderden boeren een kijk in hun boerenbedrijf. Of het nu (melk)veehouders, varkenshouders, akkerbouwers of geitenboeren zijn, alle foto's, video's en reacties zijn welkom.
Doe ook mee en voeg je eigen '1968' foto's toe, maak een (gratis) account aan! en maak een eventueel een profiel aan voor jouw bedrijf.