1955 foto's

54 foto's m.b.t. 1955, een van de 22461 onderwerpen op Boeren.online. Deze foto's zijn geplaatst door de leden van Boeren.online en TractorFan.nl

In 1955 zijn Dappere Dodo en Swiebertje voor het eerst op tv, de BRD treed toe tot de NAVO, het Warschaupact wordt gesloten, met pinkster staat op knooppunt Oudenrijn de eerste file van Nederland, Pierre Levegh vliegt tijdens de 24 uur van Le Mans met zijn Mercedes-Benz het publiek in waarbij hij zelf en 82 toeschouwers omkwamen, Citroën introduceert de DS, het Nederlands wordt als officiële taal van Zuid-Afrika vervangen door het Afrikaans, Johnny Jordaan zijn Bij ons in De Jordaan is een grote hit. Rowan Atkinson, Yvo Geusens, Michiel Romeyn, Steve Jobs, Alain Prost, Nina Hagen, Bruce Willis, Patty Brard, Angus Young, Paul van Loon, John de Mol, Anton Corbijn, Cees Bijl, Rita Verdonk, Robert ten Brink, Bill Gates, Whoopi Goldberg en Connie Palmen worden geboren. Suzuki, FAW, Kromhout-Van Twist, Minsei-Nissan, Autobianchi en TOE bouwen hun eerste bedrijfswagens. AMAC start met de productie van aardappelrooiers, O&K neemt Normag over, Eicher start met de bouw van werktuigdragers, Hesston introduceert de zelfrijdende hooimachine.

Heb jij ook nog leuke '1955' foto's?

Op Boeren.online geven honderden boeren een kijk in hun boerenbedrijf. Of het nu (melk)veehouders, varkenshouders, akkerbouwers of geitenboeren zijn, alle foto's, video's en reacties zijn welkom.
Doe ook mee en voeg je eigen '1955' foto's toe, maak een (gratis) account aan! en maak een eventueel een profiel aan voor jouw bedrijf.