Agendapunt: RMV Gorinchem 2022 (Gorinchem)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "RMV Gorinchem 2022" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale RMV Gorinchem 2022 pagina in de agenda.

0 reacties


!!! REAGEER HIER !!! Agendapunt: AgroTechniek/GroenTechniek Holland (Biddinghuizen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek/GroenTechniek Holland" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek/GroenTechniek Holland pagina in de agenda.

Om alle foto's, filmpjes en nieuwsberichten over deze beurs overzichtelijk te verzamelen graag dit trefwoord toevoegen: " ATH/GTH 2022 ".

ATH/GTH 2022

boeren.online/onderwerp/athgth-2022/

9 reacties


Nog maar 3 grote John Deere dealers in Nederland.Originele beschrijving

John Deere dealer Kraakman BV neemt de John Deere vestigingen van Vervaet / Stehouwer over.

102 reacties


Neemt Kraakman nog meer John Deere dealers over?Het lijkt erop dat het Nederlandse John Deere dealernetwerk nog kleiner zal worden. Nam Kraakman onlangs nog Staadegaard over, nu heeft het er alle schijn van dat het bedrijf ook AgriMachines in zal lijven.

2 reacties


Kraakman Perfors neemt Staadegaard overKraakman Perfors BV heeft alle activiteiten van collega John Deere dealer Staadegaard BV overgenomen. Met de overname groeit het aantal vestigingen van 7 naar 11.

3 reacties


John Deere 8R 340 bij show ‎Geert-Jan De Kok BV‎ in Molenaarsgraaf‎Geert-Jan De Kok BV‎ open Dagen in Molenaarsgraaf

6 en 7 maart tonen zij u het uitgebreide assortiment landbouw- compact grondverzet- en tuin en park machines tijdens de open dagen in Molenaarsgraaf.

1 reactie


Agendapunt: Landbouwvakdagen Zuid-Nederland & België ()

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Landbouwvakdagen Zuid-Nederland & België" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Landbouwvakdagen Zuid-Nederland & België pagina in de agenda.

0 reacties


Nieuwe John Deere-trekkers voor loon- en bosbouwbedrijf Fa. Roothans & Zn

Gisteren twee nieuwe John Deere-tractors afgeleverd door Geert-Jan De Kok B.V. En wel een 6R 250 en daarnaast een 6R 215 aan loon- en bosbouwbedrijf Fa. Roothans & Zn.

0 reacties


Zoekte een boan, nie ver hiervandoan', carnavalskraker in zoektocht naar nieuwe monteurOf het is toeval, of we staan aan het begin van een nieuwe trend. Met carnaval in aantocht gooien twee Brabantse organisaties een carnavalskraker-in-spe in de strijd om personeel te werven.

0 reacties


Mustang voortaan als Manitou verkochtMachinemerk Mustang verdwijnt. Machines komen in Manitou-kleuren en merknaam op de Europese markt.

0 reacties


Agendapunt: Viering 100 jaar John Deere tractoren (Werkhoven)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Viering 100 jaar John Deere tractoren" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Viering 100 jaar John Deere tractoren pagina in de agenda.

0 reacties


John Deere Racing


Woensdag 27 juni en donderdag 28 juni (gisteren) organiseerde John Deere Nederland samen met haar dealers een trekkerinstructie-evenement op de Racebaan Venray in IJsselsteijn. Belangstellenden konden met een 6250R, een 7310R en/of 8400R leerzame rondjes rijden.

0 reacties


Agendapunt: Agrotechniek Holland (Biddinghuizen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Agrotechniek Holland" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Agrotechniek Holland pagina in de agenda.

3 reacties


De nieuwste rondpakpers van John Deere C441R bij Loonbedrijf G.Bunnik

De nieuwste rondpakpers van John Deere C441R bij Loonbedrijf G.Bunnik De eerste John Deere C441R rondpakpers in Nederland rijdt in Bodegraven en omgeving. Loonbedrijf G.Bunnik is het eerste bedrijf in Nederland die deze pers in ontvangst mogen nemen. Voor meer informatie kijk op www.loonbedrijfgbunnik.nl

0 reacties


Kipwagens: vooral de banden worden groterHet is verrassend hoeveel aanbieders van kipwagens er nog steeds zijn. Verkochte aantallen staan onder druk. Het formaat van de banden is het enige dat nog groeit.

0 reacties


John Deere Field Connect in NederlandJohn Deere introduceert Field Connect op de Nederlandse markt. Met Field Connect is het mogelijk om de vochtgehaltes van gewassen te beheren, waardoor er volgens de fabrikant sneller bepaald kan worden of er beregend moet worden of niet.

0 reacties


Krampe introduceert hydraulische afdekking voor kippersDe Duitse fabrikant Krampe brengt een inklapbare afdekking voor kippers op de markt. De aan beide kanten gemonteerde netafdekkingen zijn gemonteerd in frames. Het openen en sluiten van de afdekking gebeurt in 15 seconden. De afdekking past zich elastisch aan wanneer de lading boven de opzetschotten uitkomt.

3 reacties


Yanmar introduceert wielladers en bandengraafmachinesYanmar Construction Equipment Europe (Yanmar CEE) introduceerde op de Italiaanse SaMoTer-beurs wielladers en bandengraafmachines. Daarnaast haalden de Japanners het doek van nieuwe rupsgraafmachines: de SV85-2PB, SV120-2PB en de ViO27-6.

1 reactie


SIMA 2017: Telescopische kniklader bij GehlGehl, een zusterconcern van verreikerfabrikant Manitou, toont op SIMA een ‘preview’ van een telescopische kniklader. De basis zijn de bestaande 600 en 700 kniklader-serie die onder zowel de naam Mustang als Gehl wordt verkocht.

0 reacties


Yanmar brengt Schaeff terug op de grondverzetmachinemarktYanmar brengt Schaeff terug op de grondverzetmachinemarkt. Vanaf januari 2017 worden minigraafmachines, midigraafmachines, mobiele graafmachines en wielladers weer onder het merk Schaeff aangeboden. Schaeff komt in het eerste kwartaal met drie nieuwe machines: de mobiele graafmachine TW95, de midigraafmachine TC125 en de wiellader TL120.

1 reactie


John Deere Nederland blikt terugVolgens John Deere Nederland was het hoogtepunt in 2016 de introductie van de nieuwe 5R en de 6R. De trekkers werden in het afgelopen najaar gepresenteerd. Een korte terugblik op het afgelopen jaar.

0 reacties


John Deere 5R: luxe-uitvoering van 5-serie


In het 90 tot 125 pk-segment kun je bij John Deere naast de 6RC-serie nu ook een 5R kopen. Lichter en compacter, en heel luxe uit te voeren. Te bestellen met een vernieuwde, voor deze serie ontwikkelde voorlader.


Boerderij.nl

1 reactie


Show bij Geert-Jan de Kok te Esbeek

Show bij Geert-Jan de Kok te Esbeek Ook vandaag en morgen nog SHOW in Esbeek. Vrijdag 16 dec. van 10.00-22.00 Zaterdag 17 dec. Van 10.00-17.00 Bij Geert-Jan de Kok te Esbeek. Naast het volledige John-Deere programma met enkele primeurs o.a. de 6R serie trekkers, zijn er nog vele andere machines te bezichtigen zoals: AVR Bema, Dewa, Caterpillar, Gehl, Holaras, Krampe, Kuhn, Lely, Mac-trailers, Manitou, Monosem, Mustang, Ocmis, Paus, Schuitemaker, Tebbe, Trioliet, Veenhuis, Yanmar etc. Waarbij ook diverse nieuwe modellen grondverzetmachines,…

2 reacties


Agendapunt 17 dec.: Wintershow Geert-Jan de Kok 2016 (Esbeek)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Wintershow Geert-Jan de Kok 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Wintershow Geert-Jan de Kok 2016 pagina in de agenda.

1 reactie


Agendapunt 16 dec.: Wintershow Geert-Jan de Kok 2016 (Esbeek)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Wintershow Geert-Jan de Kok 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Wintershow Geert-Jan de Kok 2016 pagina in de agenda.

1 reactie


Agendapunt 15 dec.: Wintershow Geert-Jan de Kok 2016 (Esbeek)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Wintershow Geert-Jan de Kok 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Wintershow Geert-Jan de Kok 2016 pagina in de agenda.

0 reacties


Yanmar ViO57 - Heeft iemand ervaring met een yanmar vio 57 graafmachine.

Ik sta op het punt om een graafmachine aan te schaffen , nu weet ik er een staan met een kleine 3000 uur op de teller. nl een yanmar vio 57. is dit een goede kraan, gaat deze goed im te nivelleren of net minder goed? en de kwaliteit? ervaringen?

2 reacties


John Deere breidt 6R-serie uit met de 6230R en 6250RTrekkerbouwer John Deere heeft de 6R-serie naar boven toe uitgebreid met twee modellen: de 6230R en de 6250R. De laatste levert inclusief boost een maximumvermogen van 220 kW (300 pk).

0 reacties


John Deere stelt nieuwe 6R officieel voor

6230R en 6250R

Het is al lang geen geheim meer maar John Deere heeft op haar fabriek in Mannheim vandaag, 30 november, officieel twee nieuwe trekkers geïntroduceerd. De 6230R en 6250R met vermogens tot 300 pk in een relatief compact chassis. Door het gewicht zo laag mogelijk te houden zijn ze vooral voor transport en aftakaswerk interessant.

0 reacties


Impressie Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem

Impressie Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem

0 reacties


Agendapunt: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 24 november (Gorinchem)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 24 november" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 24 november pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 23 november (Gorinchem)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 23 november" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 23 november pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 22 november (Gorinchem)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 22 november" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem 2016, 22 november pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: John Deere 5R Sneak Preview, Geert-Jan de Kok (Esbeek)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "John Deere 5R Sneak Preview, Geert-Jan de Kok" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale John Deere 5R Sneak Preview, Geert-Jan de Kok pagina in de agenda.

6 reacties


Trekkerweb: John Deere demo 8500i van LMB Den Otter bv aan het demo maïshakselen

John Deere demo 8500i van mechanisatie bedrijf LMB Den Otter bv aan het demo maïshakselen

1 reactie


Trekkerweb: John Deere 5R Sneak Preview

John Deere 5R Sneak Preview John Deere Nederland B.V. organiseert in samenwerking met haar erkende dealers de John Deere 5R Sneak Preview in Nederland. De John Deere 5R Sneak Preview zal plaats vinden op:  Woensdag 26 oktober bij GroeNoord in Smilde Donderdag 27 oktober bij Kraakman Perfors in Koudekerk a/d Rijn Vrijdag 28 oktober bij Geert-Jan de Kok in Esbeek Dit evenement zal gericht zijn op de introductie van de nieuwe 5R. De 5R is uitermate geschikt voor loonwerkers, gemeentes en of overheden, gemengde bedrijven en specifieke land-…

1 reactie


Yanmar neemt Terex overDe Japanse producent Yanmar heeft Terex overgenomen. Op 1 oktober 2016 is de overname van de Duitse machineproducent afgerond.

7 reacties


ATH: Nieuw paviljoen ‘Jong gebruikt’Op de mechanisatiebeurs Agrotechniek Holland is dit jaar het paviljoen ‘Jong gebruikt’. Het is een novum.

0 reacties


Nieuw en bijna nieuw op ATH te bekijken

Boerenbusiness Fotoreportage

Nieuw en bijna nieuw zijn beide vertegenwoordigd op de ATH beurs in Biddinghuizen. Dat geldt tweeledig. Aan de ene kant zijn (bijna) nieuwe trekkers en machines te zien.

0 reacties


Eerste beelden Agrotechniek Holland 2016Eerste beelden en opening AgroTechniek Holland 2016. In deze video zijn oud-minister Cees Veerman en beursmanager Willem Bierema aan het woord over de agrarische sector en de beurs.

0 reacties


Bema-onkruidborstel voor heftruck en minitrekkerDe Duitse werktuigenfabrikant Bema breidt het assortiment uit met twee nieuwe onkruidborstels; Groby en Groby Light. De Groby monteer je in de lepels van de heftruck, shovel of voorlader. De Groby Light is de kleine variant en is geschikt voor compacttrekkers.

1 reactie


Bema onkruidborstel veegt en vangt opDe Duitse werktuigfabrikant Bema komt met een nieuwe onkruidborstel. De borstel hangt in de fronthef, veegt het onkruid los en werpt het in de opvangbak.

1 reactie


Agendapunt: Kijkdag 1 Epic Auctions veiling: Esbeek (Esbeek)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Kijkdag 1 Epic Auctions veiling: Esbeek" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Kijkdag 1 Epic Auctions veiling: Esbeek pagina in de agenda.

12 reacties


(ATH 2016) Agendapunt: AgroTechniek Holland 2016 (Biddinghuizen) - Reactie topic!

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek Holland 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek Holland 2016 pagina in de agenda.

Plattegrond:
s04.qind.nl/userfiles/760/….pdf

33 reacties


Agendapunt: Mades Powerweekend (Wagenberg)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Mades Powerweekend" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Mades Powerweekend pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016 (Almere)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016 pagina in de agenda.

11 reacties


Agendapunt: Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016 (Almere)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016 pagina in de agenda.

1 reactie


Agendapunt: Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016 (Almere)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016 pagina in de agenda.

1 reactie


Agendapunt: Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016 (Almere)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Technische Kontakt Dagen( TKD) 2016 pagina in de agenda.

0 reacties


John Deere niet op AgroTechniek Holland 2016In overleg met de Nederlandse John Deere Landbouw Dealers en brancheorganisatie Fedecom heeft John Deere Nederland B.V. besloten af te zien van deelname aan de landelijke vakbeurs Agro Techniek Holland (ATH) 2016 in Biddinghuizen. Vooral de reisafstand voor vele klanten in de oogstmaand september is te groot.

John Deere niet op AgroTechniek Holland

1 reactie


Van mini naar maxi?

O.a. economische crisis heeft ervoor gezorgd dat bedrijven minder snel investeren in een nieuwe machine, en andere bedrijven maar ook particulieren in plaats van een bedrijf in te huren juist meer zelf gaan doen. De vraag naar huurmachines wordt steeds groter en daar spelen leveranciers op in.

13 reacties


Schipper Putten/ JD herenigd! Invulling van het voormalige Westrenen gebied volledig afgerond

John Deere Nederland BV is verheugd aan te kondigen dat de herindeling van het voormalige verkoop- en servicegebied van Westrenen B.V. nu volledig is afgerond.

Als aanvulling op de eerdere communicatie houdt deze herindeling in dat De Vor, Brandes & Co B.V. met vestigingen in Werkhoven en Renswoude, en Schipper Mechanisatie B.V. in Putten worden geïntegreerd.

trekkerweb.nl/assets/repository/…

25 reacties


ATH 2014: Verzoek trefwoorden toevoegen!

Beste mede TF'ers,

De ATH 2014 is inmiddels weer voorbij en de eerste tractoren en/of machines zijn weer huiswaarts gekeerd/onderweg naar huis.

Inmiddels stromen de foto's binnen op TF, daar heb ik een verzoek voor!

Enkele weken geleden heb ik het topic ATH 2014(zie lees meer) geopend waar alle agenda punten en trefwoorden voor TractorFan en TruckFan omtrent de ATH 2014 te vinden zijn. Toch zie ik dat er bij vele foto's nog geen trefwoord te vinden is.

Om het voor de leden makkelijk te maken om foto's terug te vinden wil ik graag iedereen die foto's van de ATH plaatst of bekijkt verzoeken om als er nog geen trefwoord bij staat de onderstaande trefwoorden toe te voegen!

Alvast hartelijk dank!

Trefwoorden
* #event2154 (trefwoord 1e agenda-punt)
tractorfan.nl/picture/tag/…
* ATH 2014 (TractorFan:)
tractorfan.nl/picture/tag/…
* ATH 2014 (TruckFan:)
truckfan.nl/tag/ath-2014/

18 reacties


Nieuw: Krampe Big Body 790 kipper ***Te zien op de ATH, stand W13***

Krampe Big Body 790 kipper: rijcomfort en kostenbesparing.

Rendabiliteitsberekeningen zijn dagelijkse kost in het leven van boeren en loonwerkers. Om de huidige trend van grotere transportvolumes en lagere kosten te volgen, komt Krampe met een nieuwe kipper: de “Big Body 790”.

Dit nieuwe type Krampe kipper beschikt over een chassis dat een combinatie is van een Tridem-opbouw met een twee-assig chassis van een tandem trailer. Dit alles resulteert in een hoog-volume kipper.

***De kipper is te zien op de ATH, bij Geert-Jan de Kok/Manitou, stand W13***

Meer ->>

* geert-jandekok.com/nl/nieuws/…

* trekkerweb.nl/artikel/2014/…

En

34 reacties


Winst voor de gebruikers van de nieuwste generatie Paus shovels, de stilste in zijn klasse!

Tijdens de TKD presenteerde Geert-Jan de Kok de prototypes van de nieuwe generatie Paus shovels. De 55 serie wordt vanaf 1 juli vervangen door de .7 serie. De .7 serie is wat betreft afmetingen nagenoeg het zelfde gebleven. Ook blijft de keuzen tussen arm, zwenkarm, telescoop en zwenktelescoop bestaan. De veranderingen zijn op het gebied van prestaties, uitstraling, ergonomie en milieu.

35 reacties


John Deere NL; zo ziet het eruitVeel was inmiddels al wel duidelijk geworden, maar vandaag maakte John Deere Nederland bv officieel bekend hoe het nieuwe dealernetwerk eruit komt te zien.

110 reacties

Geert-Jan De Kok BV

Esbeek

Foto's
97
Video's
0
Topics
57

Over Geert-Jan De Kok BV

Geert-Jan de Kok is een modern landbouwmechanisatiebedrijf uit het zuiden van Nederland. Het bedrijf heeft 5 eigen vestigingen waarvan de hoofdvestiging in het Brabantse Esbeek, vlak bij de grens met België«. Verder heeft het bedrijf vestigingen in Bladel, Etten-Leur, het Utrechtse Benschop en het Zuid Hollandse Molenaarsgraaf en werkt het samen met LMB Den Otter te Bruchem, Schipper te Putten(beide Gelderland) en De Vor Brandes te Werkhoven en Renswoude( Utrecht).

Het bedrijf is importeur van vele bekende merken, voor regio, binnen en buitenland.

De Kok Jamo BV heeft los van deze pagina ook een eigen bedrijfspagina op TractorFan:
tractorfan.nl/bedrijf/1242-de-kok-jamo-bv/

Dit bedrijf is 97 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Geert-Jan De Kok BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Geert-Jan De Kok BV
Geert-Jan De Kok BV op Facebook
Geert-Jan De Kok BV op Twitter

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven