Van Geest International B.V. (VGI)

De Lier

Foto's
2
Video's
0
Topics
0

Over Van Geest International B.V. (VGI)

Thuis in groente, fruit en exoten. Bij ons krijg je wat je ziet: een dagvers en compleet productassortiment én een groente-, fruit- en exotenleverancier die duidelijk, toegankelijk en flexibel is. Zakendoen op een manier die jou en ons aanspreekt.

In één keer klaar. We bieden een totaalpakket van groenten, fruit en exoten. Daardoor is het zoeken en samenstellen van de juiste variatie in producten eenvoudig. Mixed pallets zijn onze kracht. En je hebt bij ons altijd één aanspreekpunt voor een compleet aanbod. Je bent in één keer klaar.

Oog voor kwaliteit. Versheid en kwaliteit zijn gegarandeerd. We zijn voortdurend op de hoogte van wat er speelt in de markt. Dankzij onze goede contacten bieden we onze producten scherp en vers aan. Daarbij laten we niets aan het toeval over. Onze groente, fruit en exoten voldoen altijd aan alle eisen.

We gaan het regelen. Grote of kleine orders kennen we niet. Je bepaalt zelf wat je inkoopt en hoeveel. Wij leveren maatwerk en zetten graag een stap extra voor je. Dat vinden we de normaalste zaak van de wereld. Het is de aanpak die sinds onze oprichting in 1974 zijn vruchten afwerpt.

Dit bedrijf is 2 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Van Geest International B.V. (VGI)

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven