Transportfoto's K.A. van Daalen

4x kwamen de vrachtwagens van K.A. van Daalen uit Pijnacker voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Pijnacker? Laat het ons weten!

K.A. van Daalen

Pijnacker

Foto's
4
Video's
0
Topics
0

Over K.A. van Daalen

Goed voor mekaar.
Sinds 1962 is ons familiebedrijf gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines en sinds 2003 expert in grondzuigtechniek. We werken alleen met het beste materieel, hebben alle relevante certificaten en zijn een erkend leerbedrijf. Onze mensen staan voor kwaliteit op de werkvloer en op kantoor. Op de achtergrond zorgen we ervoor dat onze mensen fit for the job zijn. Zo hebben we het voor ons bedrijf, onze mensen en onze klanten goed voor mekaar.

Activiteiten
Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines en specialist in grondzuigtechniek. We hebben een compleet machinepark. Ook voor leveranties van allerhande materialen kunt u bij ons terecht.

Zijn onze eigen machines of mensen niet beschikbaar? Nee is bij ons geen antwoord. We werken met een grote pool betrouwbare ZZP-ers. Zo kunnen we altijd de benodigde machine- en mankracht leveren.

Dit bedrijf is 4 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van K.A. van Daalen

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven