Foto van: coen-ensing

Gedizo Trading Int

Uddel

Foto's
5
Video's
0
Topics
0

Over Gedizo Trading Int

Gedizo is gespecialiseerd in het verwerken en verpakken van hoogwaardige diervoeders. Begin jaren ’90 is GEDIZO begonnen met het verpakken van snijmais. Dit heeft een snelle groei tot gevolg gehad en het bedrijf heeft nu een grote markt in Europa en daarbuiten veroverd. Het bedrijf levert verpakte snijmais (mengsels) naar o.a Polen, Frankrijk, Belgie, Duitsland,Zweden,Denemarken, Kuweit, Saoudi-Arabie en Jordanie.

Verpakt wordt onder meer snijmais(mengsels) in luchtdichte verpakking. Dit betreft zowel klein- als grootverpakking. De mais wordt goed geselecteerd en gecontroleerd waarbij constante hoge kwaliteit enorm belangrijk is.De snijmais(mengsels) zijn geschikt voor o.a. rosekalveren, koeien, paarden, herten, schapen, geiten, varkens, kippen, struisvogels, enz..

Het assortiment producten is de laatste jaren uitgebreid met o.a. mengsel van snijmais, perspulp, bierborstel en mengsel van ruwvoer (lucerne, gehakseld stro) met krachtvoer (muesli, brok, maisvlokken, vitaminen, mineralen en anti cox) en ijzerarm gehakseld stro voor witvleeskalveren. Stro voor witvleeskalveren leveren we vooral in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Italië wat ook de belangrijkste landen zijn voor de productie van witvleeskalveren. Tevens is verpakken van eigen mengsels op verzoek ook mogelijk.

Ook hebben we nu Kippen lucerne in ons assortiment dit zijn baaltjes van ca 20 kg zeer hard geperst en omsnoerd met bandjes waardoor de kippen langer met een baaltje lucerne doen. Het is een zeer smakelijk en gezond product en tevens bied het veel afleiding om steeds weer in het baaltje te pikken ,waardoor het risico op kannibalisme af kan nemen.De baaltjes zijn allemaal per stuk verpakt voor optimale hygiëne en worden geleverd op een nieuwe wegwerppalet.

Ook maken we complete mengsels van ruwvoer en krachtvoer voor verschillende mengvoederfabrieken in 20 kg en bigbox verpakking van 400 tot 600 kg per box. En produceren we voor enkele vooraanstaande paardenvoer producenten een compleet ruwvoeder/krachtvoeder mengsel.

Voor strooisels gebruiken we afgezeefde tarwe en koolzaadstro, zaagsel en geperste strokorrels.

In 2013 hebben we Flevostro in Ijsselmuiden overgenomen waar we de grote balen gehakseld stro van ca 150 kg produceren en de strokorrels. Het afgezeefde stro blazen we in containers en gaat dan weg als los gestort strooisel voor ligboxen en om te mengen met kalk en water.

Dit bedrijf is 5 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Gedizo Trading Int
Gedizo Trading Int op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven