Transportfoto's H4A

2x kwamen de vrachtwagens van H4A uit Sas Van Gent voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Sas Van Gent? Laat het ons weten!

H4A

Sas Van Gent

Foto's
2
Video's
0
Topics
0

Over H4A

De oprichting van H4A
Holding de Vier Ambachten B.V. (H4A) is een veelzijdige onderneming, ontstaan uit een krachtenbundeling van acht regionale wegenbouwbedrijven. Op 31 december 1968 werd hiertoe de ZA&A (Zeeuwse Asfalt en Aannemingsmaatschappij) opgericht; een samenwerking op het gebied van de productie en verwerking van asfalt.

Eén van de oprichters van H4A is de vader van de huidige DGA (Eric de Ruijsscher) die eigenaar was van het oorspronkelijk Zeeuwse familiebedrijf De Ruijsscher & Zn. Dit bedrijf is in 1920 door de naamgever opgericht en in handen van de familie gebleven tot het in 1998 opging in H4A.

H4A is door diverse fusies en overnames uitgegroeid tot een sterke middelgrote onderneming met zelfstandig opererende B.V.'s . De volgende disciplines zijn binnen H4A verenigd: asfalt & wegen, bouw, groen, industrie service, leidingen, windenergie, markeringen en transport. Bij H4A werken inmiddels circa 280 mensen samen aan de voorbereiding, het ontwerp en de uitvoering van uitdagende projecten op het gebied van bouw- infra- en omgevingswerken.

De combinatie van verschillende disciplines op één adres geeft opdrachtgevers het voordeel dat er efficiënt, met korte lijnen, vanuit verschillende invalshoeken gewerkt wordt aan een passende oplossing voor hun project.

Dit bedrijf is 2 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van H4A
H4A op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven