Foto van: Lucas Ensing

D&W Trans

De Lier

Foto's
7
Video's
0
Topics
0

Over D&W Trans

In 2002 zijn - Denis en Wim Vis - gestart met D&W Trans met 6 vrachtwagens. Samen zijn zij goed voor 65 jaar ervaring in de transportsector !

In 2018 is D&W Trans B.V. overgenomen door BVB Logistics B.V. Beide bedrijven worden aangestuurd vanaf de planning in De Lier, alwaar het kantoor gevestigd is.

Het wagenpark bestaat momenteel uit 26 trekkende eenheden met daarop voornamelijk vast personeel. Daarnaast beschikken wij over trailers met koelmotoren, containerchassis met en zonder laadklep en een beunchassis voor het lossen en laden van auto’s en een taut-liner. Sommige containerchassis zijn brekerchassis, waardoor wij zeer efficiënt kunnen omgaan met 20ft containers. Ook beschikken wij over 4 LZV combinaties. Door het aanschaffen van LZV combinaties en het opleiden van personeel hiervoor, zijn wij nog efficienter en milieubewuster gaan werken.

Met dit gevarieerde en moderne wagenpark zijn wij in staat tot het vervoeren van allerlei ladingen zowel nationaal als internationaal.

Met de trailers met koelmotoren zijn wij in staat bloemen en planten, maar ook groenten en fruit te vervoeren zowel binnen als buiten Nederland.

Op onze locatie in Kwintsheul hebben wij een heftruck die geschikt is voor het op- en afzetten van containers. Hierdoor kunnen wij efficiënt en flexibel omgaan met containers, voor optimale planning.

Wij hebben speciaal opgeleide mensen en middelen om gasmetingen te verzorgen bij containers die voorzien dienen te worden van een gasvrij verklaring.

Sinds maart 2010 is ons bedrijf Authorised Economic Operator. Dit AEO-certificaat biedt allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer. De Douane verleent verschillende faciliteiten voor fysieke douane controles aan bedrijven met een AEO-status.

Dit bedrijf is 7 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van D&W Trans
D&W Trans op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven