Scania R530 voor Sneek Recycling en Oane Fritsma

Zaterdag 25 februari 2023 heeft Scania dealer Rinsma vanuit Berlikum deze prachtige Scania R530 afgeleverd aan Sneek Recycling. Bij Rinsma zijn de lampen, lichtbak en het camera systeem er opgebouwd. Pier de Haan Reparatie- en Onderhoudsbedrijf uit Bolsward heeft het VDL haakarm systeem er op gebouwd. De auto is in eigen beheer bij Sandstra Bolsward gespoten. Chauffeur is Oane Fritsma, die we veel veilige kilometers en ontzettend veel werkplezier met deze prachtige truck toewensen. Klaes en Oane bedankt voor de info!

0 reacties


Berlikumer bakjesmobiel: Scania P320 voor Sneek Recycling

Berlikumer ondernemers Rinsma en Rondaan hebben hun handen weer eens ineen geslagen, met zoals bij hun gebruikelijk weer een prachtig eindresultaat: deze Scania P320 voor Sneek Recycling. Rondaan heeft het Scania-chassis voorzien van een een VDL P14 portaalsysteem. Dit systeem is onder andere voorzien van radiografische afstandsbediening en een afnetsysteem. Door gebruik te maken van een afnetsysteem op de truck hoeft de chauffeur niet meer op de laadbak te klimmen om een net over de container te trekken, naast dat dit veiliger is kan er zo ook sneller worden gewerkt. Veel veilige en winstgevende kilometers met deze schoonheid toegewenst!

0 reacties


Prachtige Scania R500 voor Sneek Recycling

Zojuist heeft Scania-dealer Rinsma in Berlikum deze prachtige, rondom luchtgeveerde, Scania R500B8x2 HNB met VDL opbouw afgeleverd aan Sneek Recycling. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties

Sneek Recycling

Sneek

Foto's
35
Video's
0
Topics
3

Over Sneek Recycling

Een bedrijf uit Sneek (Nederland).

Dit bedrijf is 35 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven