Foto van: René

Bela Transport Venlo B.V.

Venlo

Foto's
18
Video's
0
Topics
1

Over Bela Transport Venlo B.V.

Een bedrijf uit Venlo (Nederland).

Dit bedrijf is 18 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Bela Transport Venlo B.V. is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Bela Transport Venlo B.V.

Dit profiel beheren?

29 Nov 2022

25 Apr 2022

29 Dec 2020

BELA Transport klaar voor de toekomst, onder de naam Looop

BELA Transport gaat verder onder de naam Looop. Het bedrijf is specialist in het vervoer van feed-grade organische co-producten. “De afgelopen jaren hebben we ons transportmateriaal óf helemaal vervangen óf aangepast en geoptimaliseerd voor het vervoer van deze specifieke grondstoffen. Ook zijn onze chauffeurs allemaal GMP+ gecertificeerd,” vertelt Philip Vromen, manager logistics. “Onze dochterondernemingen hebben een unieke synergie en weten precies hoe deze co-producten behandeld moeten worden. Daar kunnen onze partners hun voordeel mee doen. Ook richten wij ons op het transport voor derden. Zo kunnen wij kringlopen beter sluiten, transport efficiënter maken en circulariteit stimuleren.”

Op de vrachtwagens van Looop zie je overigens niet de naam, maar de purpose-driven slogan Moving circularity forward staan. “Daar hebben we voor gekozen, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen ziet dat wij – van afnemer tot leverancier – hard werken aan een duurzame wereld. Daar is niet alleen elke partner, maar ook ieder mens bij gebaat. We dragen allemaal bij aan een schonere toekomst en dat mag gezien worden,” aldus Philip Vromen.

“Moving circularity forward: dat is namelijk wat wij doen,” vertelt algemeen directeur Dick Kroot. “Wij dromen van een 100% circulaire wereld waar afval niet langer bestaat. Looop helpt bedrijven de kringloop te sluiten en houdt organische co-producten in beweging. Daar worden alle stakeholders beter van.”

Met die gedachte in het achterhoofd is ook de nieuwe naam van BELA Group ontstaan. Bram Kuunders, marketing- en IT-manager legt uit: “Wij zijn de schakel die leveranciers, afnemers en partners verbindt. Met onze oplossingsgerichte aanpak sluiten wij de cirkel. Zo kwam al snel de naam Looop naar voren. De drie met elkaar verbonden O’s staan voor de kracht van de kringloop, ambitie en partnerschap. Daar zijn onze visie en missie op gebouwd en dat draagt onze naam nu uit. Het kleurenpalet is geïnspireerd op de aarde en je ziet dan ook verschillende aardetinten vloeiend in elkaar overlopen. Wat ook weer verwijst naar de soepele dynamiek die Looop in stand houdt.”

Want als er ergens in de circulaire keten nog geen oplossing voor is, dan ziet Looop dat als een uitdaging om die te bedenken. Bram Kuunders: “Wij zetten ons elke dag in voor een duurzame toekomst. Zo komt die circulaire wereld zonder afval telkens een stap dichterbij. Wij zijn dan ook proud of every move!”

0 reacties

25 Aug 2020

23 Feb 2020

03 Aug 2019

28 Mrt 2019

09 Feb 2019

11 Nov 2018

17 Mrt 2018

25 Mrt 2016

24 Jan 2016

02 Jan 2016

23 Dec 2015

25 Nov 2015

29 Okt 2015

29 Sep 2015

01 Apr 2015

13 Feb 2015

« Alle bedrijven