LVS used trucks verhuist: Eerste used trucks centrum in Friese hoofdstad

Na de start in 2015 is LVS Used Trucks inmiddels uit zijn jas gegroeid en verhuist daarom van Zwaag naar het Friese Leeuwarden. Op bedrijventerrein De Zwette wordt de internationale in- en verkoop van gebruikte trucks en trailers voortgezet.

Door de steeds groter geworden, wereldwijde vraag naar jong- en gebruikt materieel, heeft LVS Used Trucks de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Het team is uitgebreid met Erik Algera en de omzet is in de laatste 2 jaar met ruim 65% toegenomen. Deze groei heeft geleid tot een gebrek aan ruimte, waardoor uitgekeken moest worden naar een nieuwe locatie.

Op bedrijventerrein De Zwette is een terrein aangekocht om het brede merkaanbod van voertuigen te kunnen presenteren en een nieuw, modern pand te bouwen, waar klanten van over de hele wereld ontvangen kunnen worden.

“We kijken uit naar de verdere groeimogelijkheden die deze locatie ons biedt, zowel in volume als in het verder ontwikkelen van onze organisatie” geeft Henk Hielkema, manager LVS Used Trucks, aan.

Naast de nieuwe locatie van LVS Used Trucks, is ruim een jaar eerder het nieuwe pand geopend van Renault & Volvo Trucks dealer LVS Trucks, beide onderdeel van de LVS-groep.

Het pand dat LVS Used Trucks in Zwaag gaat verlaten, wordt her-ontwikkeld voor een nieuwe tak binnen de groep: LVS Bedrijfswagens. Hier kunnen klanten uit heel Nederland straks terecht voor een ruime voorraad Renault bedrijfswagens en bestelwagens op maat. Het nieuwgebouwde, online platform is recent al live gegaan, lvsbedrijfswagens.nl.

Medio december verwacht LVS Used Trucks te verhuizen naar de Brailleweg 6 te Leeuwarden.

0 reacties


Simon Loos krijgt 22 Volvo FH’s op LNG

ZWAAG – Momenteel is Volvo dealer Van der Linden van Sprankhuizen druk bezig met de oplevering van 22 gloednieuwe Volvo’s FH 420 op LNG. Vandaag worden de eerste vijf trucks uit de serie afgeleverd. De wagens zijn volledig naar eigen smaak omgebouwd zoals te zien is aan de aangepaste logo’s aan de voorkant, waar het Volvo logo is verplaats en de merknaam in het groot op de voorkant is gespoten. Het spuitwerk van de wagens gebeurd tegenwoordig allemaal in eigen beheer van Simon loos, het word uitgevoerd door de kort geleden overgenomen autospuiterij Nico Mooij uit Opmeer. Deze Volvo’s zullen

0 reacties


Eerste werkdag voor Volvo- en Renault-dealer LVS Leeuwarden

Vandaag, 14 september 2020, is de eerste werkdag voor LVS Leeuwarden. Nadat op vijf oktober 2019 de eerste paal was geslagen, is er afgelopen zaterdag verhuisd en kon men vandaag echt los op de nieuwe locatie. En omdat het briefpapier toch veranderd moest worden heeft men van de gelegenheid gebruik gemaakt de naam M.S. de Vries te veranderen in die van moederbedrijf LVS per vandaag. Het oude pand in Beetgum blijft nog wel van de M.S. de Vries Holding. Ik wens alle medewerkers heel veel werkplezier vanaf deze prachtige moderne nieuwe locatie! In Beetgum stond het afscheidscomité van afgelopen zaterdag

0 reacties


Volvo FMX maatwerk met Tadano Nederland



Originele beschrijving

Tadano Nederland uit Purmerend vertrouwt voor de opbouw van zijn mobiele telescoopkranen op de Volvo FMX. Het sterke chassis en goede samenwerking met Volvo Trucks en dealer Van der Linden van Sprankhuizen zijn voor Tadano belangrijke redenen om voor deze sterke combinatie te kiezen. Tadano levert mobiele telescoopkranen met hefvermogens van 40 tot 600 ton. Onderdeel daarvan zijn truckkranen, die in twee varianten beschikbaar zijn. Het bedrijf uit Purmerend koopt het chassis, bouwt de kraan op en verkoopt vervolgens de truck. “De truckkranen die wij leveren, hebben een maximaal hijsvermogen van 40 of 70 ton”, zegt salesmanager Richard Beenen van

0 reacties


Nieuw pand en 350e Volvo voor VSDV



Originele beschrijving

Transportbedrijf Van Straalen De Vries bereikte onlangs twee mijlpalen. De opening van een nieuw bedrijfspand in Amsterdam en aflevering van de 350e Volvo-truck waren reden voor een feestje. De nieuwe trekker is geleverd door Volvo Trucks-dealer (en mede-aandeelhouder van VSDV) Van der Linden van Sprankhuizen Trucks. Van Straalen De Vries is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming met acht locaties verspreid over het land. Het transportbedrijf heeft verschillende specialismen, variërend van winkeldistributie tot geconditioneerd transport en transport van afzetcontainers. Uitbreiding In Amsterdam is dit jaar een nieuw bedrijfspand gebouwd op het Atlaspark, aan de rand van de stad.

0 reacties

Van der Linden van Sprankhuizen (LVS)

Zwaag

Foto's
88
Video's
0
Topics
5

Over Van der Linden van Sprankhuizen (LVS)

Een bedrijf uit Zwaag (Nederland).

Dit bedrijf is 88 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Van der Linden van Sprankhuizen (LVS)

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven