GP Groot heeft Bnext (Beelen) haar inzamel- en recyclingactiviteiten overgenomen

GP Groot heeft per 1 januari 2023 de Bnext.nl activiteiten (voorheen Beelen) van Opportunity Partners overgenomen. De overname vormt zowel qua activiteiten als werkgebied een uitstekende aanvulling op GP Groots bestaande inzamel- en recyclingactiviteiten. Wim Horeman, divisiedirecteur van GP Groot: “We zijn met onze inzamel- en recycling activiteiten vooral actief in Noord-Holland en Noord-Nederland. De afgelopen jaren hebben we ons gericht op verdere uitbreiding in het noorden van Nederland en naar Zuid-Holland. De activiteiten en het werkgebied van Bnext.nl sluiten bijna naadloos op die van GP Groot aan. Deze overname vormt een logische volgende stap in onze strategie.” De door

0 reacties


Dusseldorp Veendam gaat naar GP Groot

Na het bericht dat Dusseldorp per 1 juli stopt in Noord Nederland bleef het lang stil, maar nu begint het nieuws dan toch binnen te druppelen. Zo is nu bekend gemaakt dat GP Groot de vestiging in Veendam over neemt. GP Groot is moederbedrijf van onder andere NNRD en Visser ATF en ??n van de grotere spelers in deze markt, vooral in het Noorden en Westen van Nederland.

0 reacties


Roele De Vries kiest voor Scania

Roele De Vries, onderdeel van GP Groot, nam onlangs twee nieuwe Scania P410 containerchassis met afzetsysteem in gebruik. De voertuigen zijn uitgerust met de zeer zuinige 410 pk Euro 6 SCR-only motor. In recente Europese tests heeft deze motor zuinigheidsrecords gevestigd. In Duitsland ontving deze motor de Green Truck Award 2014. De nieuwe Scania?s passen dan ook volledig in de duurzaamheidsstrategie van Roele De Vries. Ook de chauffeur is bij de aanschaf van de nieuwe truck niet vergeten. De laag gemonteerde P-cabine heeft een comfortabele in-/uitstap en een royaal zicht rondom. De Scania is geleverd door de vestiging Scania Alkmaar en wordt onderhouden vanuit de vestiging Zwaagdijk, waar de truck ook in een Full Service reparatie- en onderhoudscontract is opgenomen.

0 reacties


Scania P280 voor Visser ATR

Visser ATR (Afvalverwerking Transport en Recycling) uit Harlingen, een 100% dochter van GP Groot, heeft onlangs een Scania P280 met VDL opbouw in gebruik genomen.

0 reacties


Argos-licentie voor GP Groot en Van Kessel

Argos is een strategische samenwerking aangegaan met Van Kessel Olie en GP Groot brandstoffen- en oliehandel. De doelstelling is een gezamenlijke uitbreiding van het Argos tankstation- en tankpasnetwerk in Nederland. De ge?ntensiveerde samenwerking met de branded resellers is een logische stap vooruit, aldus retail manager

0 reacties

GP Groot

Heiloo

Foto's
31
Video's
0
Topics
7

Over GP Groot

Een bedrijf uit Heiloo (Nederland).

Dit bedrijf is 31 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van GP Groot
GP Groot op Twitter

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven