!!! REAGEER HIER !!! Agendapunt: AgroTechniek/GroenTechniek Holland (Biddinghuizen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek/GroenTechniek Holland" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek/GroenTechniek Holland pagina in de agenda.

Om alle foto's, filmpjes en nieuwsberichten over deze beurs overzichtelijk te verzamelen graag dit trefwoord toevoegen: " ATH/GTH 2022 ".

ATH/GTH 2022

boeren.online/onderwerp/athgth-2022/

9 reacties


Autonome John Deere 8R klaar voor praktijk

Trekkerfabrikant John Deere presenteert een 8R die volledig autonoom z’n werk kan doen. De trekker wordt vandaag gepresenteerd in Las Vegas tijdens de Consumer Electronics Show. Volgens de fabrikant is de zelfstandig werkende 8R klaar voor de praktijk.

Het enige dat de chauffeur nog moet doen is de trekker naar de rand van een perceel rijden. Via een applicatie op de smartphone of tablet kan de trekker aan het werk worden gezet.

0 reacties


Wolterink Beltrum wordt GroeNoord Beltrum


Originele beschrijving En weer één bij de GroeNoord Ag & Turf - familie.

1 reactie


Nog maar 3 grote John Deere dealers in Nederland.Originele beschrijving

John Deere dealer Kraakman BV neemt de John Deere vestigingen van Vervaet / Stehouwer over.

102 reacties


Neemt Kraakman nog meer John Deere dealers over?Het lijkt erop dat het Nederlandse John Deere dealernetwerk nog kleiner zal worden. Nam Kraakman onlangs nog Staadegaard over, nu heeft het er alle schijn van dat het bedrijf ook AgriMachines in zal lijven.

2 reacties


GroeNoord neemt John Deere-dealer Jan de Winkel overVoor GroeNoord betekent dit een uitbreiding van vijftien naar negentien vestigingen.

44 reacties


John Deere Racing


Woensdag 27 juni en donderdag 28 juni (gisteren) organiseerde John Deere Nederland samen met haar dealers een trekkerinstructie-evenement op de Racebaan Venray in IJsselsteijn. Belangstellenden konden met een 6250R, een 7310R en/of 8400R leerzame rondjes rijden.

0 reacties


Agendapunt: Agrotechniek Holland (Biddinghuizen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Agrotechniek Holland" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Agrotechniek Holland pagina in de agenda.

3 reacties


John Deere Field Connect in NederlandJohn Deere introduceert Field Connect op de Nederlandse markt. Met Field Connect is het mogelijk om de vochtgehaltes van gewassen te beheren, waardoor er volgens de fabrikant sneller bepaald kan worden of er beregend moet worden of niet.

0 reacties


John Deere Nederland blikt terugVolgens John Deere Nederland was het hoogtepunt in 2016 de introductie van de nieuwe 5R en de 6R. De trekkers werden in het afgelopen najaar gepresenteerd. Een korte terugblik op het afgelopen jaar.

0 reacties


John Deere 5R: luxe-uitvoering van 5-serie


In het 90 tot 125 pk-segment kun je bij John Deere naast de 6RC-serie nu ook een 5R kopen. Lichter en compacter, en heel luxe uit te voeren. Te bestellen met een vernieuwde, voor deze serie ontwikkelde voorlader.


Boerderij.nl

1 reactie


The best of John Deere 2016

The best of John Deere  2016

1 reactie


John Deere nabrander van de Groenoord show

John Deere nabrander van de Groenoord show Hier nog een mooie reportage van Andreas Mittendorff www.amphotographie.de uit Duitsland die de Groenoord Innovatiedagen in Assen ook bezocht en deze mooie fotos maakte  

8 reacties


GroeNoord Innovatiedagen - Assen 2016

John Deere dealer GroeNoord pakte hun showdagen groots aan met de 'Innovatiedagen' in de TT-Hal Assen. Die werden op 21, 22 en 23 december gehouden. De hal kleurde behoorlijk groen-geel maar onder andere ook met het groen van AVR.

1 reactie


Zwaar transport John Deere 6250R verlaat de Groenoord show

Zwaar transport John Deere 6250R verlaat de Groenoord show in Assen en gaat direct op transport naar een volgende klus. John Deere voegt twee nieuwe modellen toe aan de 6R range. De 6230R en de 6250R vormen nu het boveneind van de range. Ze hebben een nominaal vermogen van 230 en 250 pk (kW) Het maximaal vermogen met boost is 279 en 300 pk. De serie eindigde tot nu toe bij de 6215R, van 215 pk )259 pk maximaal met boost). De nieuwe trekkers vormen overlap met de 7R-serie, die al bij 210 pk begint, maar die ook een 230 en 250 pk model heeft. De reden dat John Deere deze vermogens…

26 reacties


Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall Assen

Geen traditionele eindejaarsshow van GroeNoord BV op één van hun vestigingen. Dit jaar wordt er door GroeNoord anders invulling aan gegeven en worden er de Innovatiedagen gehouden in de TT-Hal in Assen, van 21 t/m 23 december. Nieuwste ontwikkelingen GroeNoord toont tijdens de Innovatiedagen in de TT-Hal hun complete merkenpakket, waaronder John Deere, Lemken, AVR en Vicon. Daarnaast zijn er stands
Het bericht Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall Assen verscheen eerst op Landbouwpowers.nl.

0 reacties


John deere 6250R bij de Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall in Assen

John deere 6250R bij de Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall in Assen Groenoord Innovatiedagen in de TT-Hall in Assen Tijdens de Innovatiedagen in de TT-Hall in Assen van woensdag 21 t/m vrijdag 23 december vindt u veel verschillende oplossingen die helpen bij de uitvoering van uw werkzaamheden. Daarnaast zijn er diverse andere aan de sector verbonden bedrijven aanwezig op de Innovatiedagen om u te assiteren, adviseren en innoveren op het gebied van diervoeding, agrarisch personeel, gewasbescherming, banden, loonwerk, ventilatie en nog veel meer. Net als tijdens…

1 reactie


Agendapunt: GroeNoord Innovatiedagen 2016 (Assen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "GroeNoord Innovatiedagen 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale GroeNoord Innovatiedagen 2016 pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: GroeNoord Innovatiedagen 2016 (Assen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "GroeNoord Innovatiedagen 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale GroeNoord Innovatiedagen 2016 pagina in de agenda.

0 reacties


Agendapunt: GroeNoord Innovatiedagen 2016 (Assen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "GroeNoord Innovatiedagen 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale GroeNoord Innovatiedagen 2016 pagina in de agenda.

0 reacties


Overname John Deere dealerbedrijven Noord Nederland door GroeNoord .

Overname John Deere dealerbedrijven Noord Nederland  John Deere dealerschappen GroeNoord Ag & Turf b.v. met zeven vestigingen in Groningen en Drenthe en Greve b.v. met zeven vestigingen in Flevoland en Friesland worden samengevoegd onder de naam . Tijdens de herindeling van dealerschappen van John Deere in 2011 vond een volledige fusie plaats van vier familiebedrijven in Groningen en Drenthe wat resulteerde in het nieuwe bedrijf GroeNoord. Greve werd aangesteld als de nieuwe John Deere dealer in Friesland naast het bestaande rayon in Flevoland. De samenvoeging van GroeNoord en…

14 reacties


John Deere breidt 6R-serie uit met de 6230R en 6250RTrekkerbouwer John Deere heeft de 6R-serie naar boven toe uitgebreid met twee modellen: de 6230R en de 6250R. De laatste levert inclusief boost een maximumvermogen van 220 kW (300 pk).

0 reacties


John Deere stelt nieuwe 6R officieel voor

6230R en 6250R

Het is al lang geen geheim meer maar John Deere heeft op haar fabriek in Mannheim vandaag, 30 november, officieel twee nieuwe trekkers geïntroduceerd. De 6230R en 6250R met vermogens tot 300 pk in een relatief compact chassis. Door het gewicht zo laag mogelijk te houden zijn ze vooral voor transport en aftakaswerk interessant.

0 reacties


New primeur John Deere 5R serie Sneak Preview introductie in Nederland

New primeur John Deere 5R serie Sneak Preview introductie in Nederland Hier een video verslag van de Bijeenkomst bij Groenoord in Smilde John Deere Nederland B.V. organiseert in samenwerking met haar erkende dealers de John Deere 5R Sneak Preview in Nederland. De John Deere 5R Sneak Preview zal plaats vinden op:  Woensdag 26 oktober bij GroeNoord in Smilde Donderdag 27 oktober bij Kraakman Perfors in Koudekerk a/d Rijn Vrijdag 28 oktober bij Geert-Jan de Kok in Esbeek Dit evenement zal gericht zijn op de introductie van de nieuwe 5R. De 5R is uitermate…

3 reacties


Trekkerweb: AVR Spirit 9200 en John Deere 7910R van Groenoord aan het demo rooien

AVR Spirit 9200 en John Deere 7910R van Groenoord aan het demo rooien Deze getrokken bunkerrooier, 2-rijig, verlegt de grenzen van het 2-rijig rooien. Enkele unieke features zijn : hydraulische aandrijving van alle zeefmatten en reinigingsmodules , mogelijkheid tot inbouwen van Crossrollenset voor extra reiniging , splinternieuwe knappe bedienterminal , grote bunker (8,5 Ton)  In deze rooimachine zit ook een Crossrollen-set  voor de egelbandmodule. Deze set blinkt uit in flexibiliteit. Enorm veel verstelmogelijkheden zorgen ervoor dat de rooier inzetbaar is in bijna alle rooiomstandigheden;…

0 reacties


Agendapunt: John Deere 5R Sneak Preview, GroeNoord (Smilde)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "John Deere 5R Sneak Preview" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale John Deere 5R Sneak Preview pagina in de agenda.

2 reacties


Trekkerweb: John Deere 5R Sneak Preview

John Deere 5R Sneak Preview John Deere Nederland B.V. organiseert in samenwerking met haar erkende dealers de John Deere 5R Sneak Preview in Nederland. De John Deere 5R Sneak Preview zal plaats vinden op:  Woensdag 26 oktober bij GroeNoord in Smilde Donderdag 27 oktober bij Kraakman Perfors in Koudekerk a/d Rijn Vrijdag 28 oktober bij Geert-Jan de Kok in Esbeek Dit evenement zal gericht zijn op de introductie van de nieuwe 5R. De 5R is uitermate geschikt voor loonwerkers, gemeentes en of overheden, gemengde bedrijven en specifieke land-…

1 reactie


John Deere 6215R met John Deere L1534 balenpers Groenoord demo combinatieJohn Deere 6215R met John Deere L1534 balenpers Groenoord demo combinatie

0 reacties


Aflevering van meerdere nieuwe John Deere machines aan Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. uit BVandaag leverde John Deere dealer GroeNoord Ag&Turf B.V. vanuit vestiging Groningen maar liefst 4 nieuwe John Deere tractoren en 1 John Deere frontmaaier af aan Groenvoorziening A.J. van der Werf B.V. uit Bedum.

26 reacties


velddag Groenoord

Zijn de velddagen van Groenoord alleen voor genodigden? zie vrij weinig mensen op de foto's
lijkt mij wel wat om heen te gaan.

17 reacties


John Deere NL; zo ziet het eruitVeel was inmiddels al wel duidelijk geworden, maar vandaag maakte John Deere Nederland bv officieel bekend hoe het nieuwe dealernetwerk eruit komt te zien.

110 reacties

GroeNoord bv

Groningen

Foto's
20
Video's
0
Topics
31

Over GroeNoord bv

GroeNoord is een bedrijf wat in 2011 is ontstaan uit 3 familiebedrijven. Deze familiebedrijven waren al 10 tallen jaren actief in de mechanisatie branche. Door de krachten en kennis te bundelen probeert GroeNoord zijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. In 2011 is GroeNoord officieel dealer van John Deere in geheel provincie Groningen, Drenthe en een deel van oost Friesland geworden. Met de 7 vestigingen probeert GroeNoord dicht bij de klant te blijven en met de inzet van 105 deskundige medewerkers proberen we de service te optimaliseren. GroeNoord is gespecialiseerd in het verkopen,onderhouden en repareren van tractoren, landbouwmachines, maaimachines en professioneel groenvoorziening machines. Naast de verkoop zijn we ook gestart als verhuur bedrijf van tractoren en werktuigen, onder de naam RentNoord BV.

GroeNoord heeft zijn vestigingen verspreid door de provincie Groningen en Drenthe. Met de 7 vestigingen is er altijd een vestiging in de buurt, zelfs zo dichtbij dat wij een streven hebben om binnen een half uur bij u op locatie willen zijn.

Dit bedrijf is 20 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

GroeNoord bv is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van GroeNoord bv
GroeNoord bv op Facebook
GroeNoord bv op Twitter

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven