Transportfoto's GroeNoord bv

23x kwamen de vrachtwagens van GroeNoord bv uit Groningen voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Groningen? Laat het ons weten!

GroeNoord bv

Groningen

Foto's
23
Video's
0
Topics
31

Over GroeNoord bv

GroeNoord is een bedrijf wat in 2011 is ontstaan uit 3 familiebedrijven. Deze familiebedrijven waren al 10 tallen jaren actief in de mechanisatie branche. Door de krachten en kennis te bundelen probeert GroeNoord zijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. In 2011 is GroeNoord officieel dealer van John Deere in geheel provincie Groningen, Drenthe en een deel van oost Friesland geworden. Met de 7 vestigingen probeert GroeNoord dicht bij de klant te blijven en met de inzet van 105 deskundige medewerkers proberen we de service te optimaliseren. GroeNoord is gespecialiseerd in het verkopen,onderhouden en repareren van tractoren, landbouwmachines, maaimachines en professioneel groenvoorziening machines. Naast de verkoop zijn we ook gestart als verhuur bedrijf van tractoren en werktuigen, onder de naam RentNoord BV.

GroeNoord heeft zijn vestigingen verspreid door de provincie Groningen en Drenthe. Met de 7 vestigingen is er altijd een vestiging in de buurt, zelfs zo dichtbij dat wij een streven hebben om binnen een half uur bij u op locatie willen zijn.

Dit bedrijf is 23 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

GroeNoord bv is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van GroeNoord bv
GroeNoord bv op Facebook
GroeNoord bv op Twitter

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven