Foto van: xrayjaco

Europcar

Den Haag

Foto's
37
Video's
0
Topics
6

Over Europcar

Een bedrijf uit Den Haag (Nederland).

Dit bedrijf is 37 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Europcar
Europcar op Facebook
Europcar op Twitter

Dit profiel beheren?

09 Dec 2021

Europcar Autoverhuur verandert in Avis Budget Autoverhuur

Spuigroep BV neemt Avis Budget Autoverhuur BV over van Avis Budget International, en gaat de wereldmerken Avis en Budget in Nederland vertegenwoordigen. Avis Budget Autoverhuur BV en Europcar Autoverhuur BV worden samengevoegd en gaan verder onder de merknamen Avis en Budget.


Alle vestigingen van Europcar in Nederland ondergaan de komende maanden een glanzende metamorfose naar Avis. Hierdoor ontstaat een netwerk van ca. 45 Avis Budget-vestigingen in het hele land. Met de overname vergroot Spuigroep haar leiderschapspositie op de Nederlandse verhuurmarkt voor personenauto’s, bestel- en vrachtwagens.


Het 75-jarige Avis is één van de sterkste merknamen ter wereld. De slogan ‘We try harder.’ staat symbool voor het streven om constant de verwachtingen van klanten te overtreffen. Leo van Beukering, oprichter van Spuigroep: “Alle medewerkers mogen er trots op zijn om dit iconische merk te gaan vertegenwoordigen. Beide organisaties vullen elkaar naadloos aan. Avis heeft een dominante positie op Schiphol en heeft internationaal het grootste netwerk en wij hebben een landelijk dekkend netwerk van vestigingen voor zowel de particuliere als zakelijke markt.”


De afgelopen 25 jaar heeft Spuigroep als franchisenemer het merk Europcar in Nederland uitgebouwd. Aan deze lange en goede relatie met Europcar Mobility Group komt nu een einde. “Wij zijn vastberaden om de positie van Avis in Nederland te versterken en verder uit te bouwen. Daartoe investeren we in de organisatie, in de uitbreiding van het wagenpark en in de landelijke naamsbekendheid van Avis. Wereldwijde contacten en contracten van Avis Budget International gaan bij ons direct zorgen voor een sterke groei”, stelt Van Beukering.


Martijn Hanekroot, algemeen directeur van Europcar Autoverhuur BV, gaat leiding geven aan de nieuwe Avis Budget organisatie: “Na een voor iedereen zeer uitdagende coronatijd staan we met veel energie en ambitie klaar voor deze uitbreiding. Beide organisaties hebben ieder hun eigen kwaliteiten, die goed op elkaar aansluiten en een ideale basis vormen voor een kansrijke toekomst. Wij heten al onze vertrouwde én nieuwe klanten welkom bij Avis en Budget!”

0 reacties

27 Aug 2021

27 Jan 2021

16 Nov 2020

20 Aug 2020

03 Jul 2020

Huurauto nu ook bereikbaar voor startende ondernemers

Er is best wat moed voor nodig om in deze tijd een onderneming te beginnen. Autoverhuurder Europcar geeft alle starters graag een steuntje in de rug. Als je net met je eigen zaak bent begonnen is een personenauto of bestelauto huren kostbaar en soms zelfs onmogelijk. Europcar StartUp maakt het voor nieuwe ondernemers makkelijk én betaalbaar.

“Het beginnen van je eigen onderneming kost veel energie, tijd en geld. We merkten elke keer uit gesprekken met nieuwe ondernemers dat ze tegen bepaalde zaken aanliepen”, zegt Juska van Roon, die het StartUp programma bij Europcar leidt. “We begrepen bijvoorbeeld dat ze niet zaten te wachten op een borgsom van soms wel 1000 euro en hun werkkapitaal liever voor andere zaken gebruiken. Dat hebben we opgelost met de mogelijkheid om een borggarantie af te sluiten. Dat kost je maximaal 18 euro per maand. Verder vinden ondernemers het prettig om op rekening te rijden. Ook dat kan met Europcar StartUp.”

Wat kost een auto huren voor startende ondernemers?
Het Europcar StartUp assortiment bestaat op dit moment uit 6 typen auto’s:

1. Toyota Aygo* - 17 euro per dag
2. Peugeot 208* - 22 euro per dag
3. Volkswagen Golf* - 27 euro per dag
4. Opel Astra Station* - 29 euro per dag
5. Volkswagen Caddy* - 22 euro per dag
6. Mercedes-Benz Vito* - 30 euro per dag

* of een gelijkwaardig model. Prijzen zijn afgerond op hele euro’s en exclusief btw.

De spelregels zijn simpel. Je kunt een zakelijke auto huren bij Europcar StartUp als je minder dan 1 jaar geleden je bedrijf hebt ingeschreven bij de KVK. Ook moet je minstens 12 maanden je rijbewijs hebben en 23 jaar of ouder zijn. De personenauto’s van Europcar StartUp zijn meestal jonger dan 9 maanden en de bestelauto’s niet ouder dan 3 à 4 jaar.

Als je een auto huurt via Europcar StartUp, huur je de eerste keer minimaal een maand aaneengesloten. Daarna kun je elke keer supermakkelijk online boeken, voor zo kort of zo lang als je wilt. Voor af en toe een zakelijke afspraak, een congres of een dag op de hei. Voorafgaand aan elke verhuring wordt de auto showroom-schoon gemaakt volgens strenge richtlijnen. Mede daarom heeft Europcar van de BOVAG een 5-sterren kwalificatie gekregen.

0 reacties

23 Jun 2020

Marc Beers Directeur New Business bij Europcar Autoverhuur

Per 1 juni 2020 is Marc Beers benoemd tot Directeur New Business bij Europcar Autoverhuur. In deze functie kan hij nog meer focus leggen op het verder uitbreiden van het door hem ingezette new business beleid van de afgelopen jaren.

Chris Mudde volgt Marc Beers op als Commercieel Directeur bij Europcar Autoverhuur. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten. Hij heeft een klein jaar voor Spuigroep gewerkt aan diverse commerciële projecten. Daarvoor heeft hij diverse commerciële directiefuncties vervuld in de leasebranche en bancaire wereld.

Over Europcar
Europcar is een franchisenemer van Europcar Mobility Group en is één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in meer dan 140 landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten, zowel zakelijk als particulier.

In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met 36 vestigingen, en een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s.

0 reacties

05 Apr 2020

12 Dec 2019

12 Jun 2019

Volvo FM autotransporter voor EuropcarOriginele beschrijving

Autoverhuurbedrijf Europcar Nederland heeft een nieuwe Volvo FM autotransporter in gebruik genomen. De truck is geleverd door Volvo Trucks-dealer Harbers Trucks. Bij de keuze voor Volvo gaven de mening van de chauffeur en tevredenheid over de samenwerking met Harbers Trucks de doorslag. De Volvo FM 410 X-Low 4×2-autotransporter wordt ingezet voor transport van voertuigen tussen filialen van Europcar in Nederland. Europcar Nederland, franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van het land, voorziet in de mobiliteitsbehoefte van zowel zakelijke als particuliere klanten. Europcar heeft in Nederland een landelijk dekkend netwerk met 38 vestigingen en een wagenpark dat

0 reacties

27 Mrt 2019

13 Mrt 2019

03 Feb 2019

24 Jul 2017

21 Sep 2016

14 Aug 2016

26 Mei 2016

14 Apr 2016

07 Feb 2016

10 Jan 2016

29 Dec 2015

09 Sep 2015

06 Sep 2015

13 Aug 2015

02 Jul 2015

25 Mrt 2015

29 Jul 2014

03 Jul 2014

Acht Fuso Canters voor gemeente Steenwijkerland en Europcar

Mercedes-Benz / Fuso dealer Wensink Zwolle leverde recent acht Canters aan zeer verschillende klanten. Internationaal autoverhuurbedrijf Europcar kreeg afgelopen donderdag 26 juni vijf Fuso Canter 3C13 vrachtwagens met gesloten bak en laadklep overhandigd voor inzet in de verhuur. Ook leverde de dealer maandag drie Canter 3S13 vrachtwagens aan de gemeente Steenwijkerland voor inzet bij allerhande gemeentelijke werkzaamheden. De twee overhandigingen tonen volgens de dealer de multi-inzetbaarheid van de nieuwe Fuso Canter aan.

0 reacties

04 Mrt 2014

Foto?s: Truck stort van viaduct

Een 72-jarige vrachtwagenchauffeur is vorige week donderdag lichtgewond geraakt bij een ongeval op de Duitse A67 bij Gro?-Gerau. De chauffeur verloor na een inhaalmanoeuvre de macht over het stuur. De chauffeur wilde met zijn verhuurtruck op de A67 een voor hem rijdende truck inhalen. Na

0 reacties

« Alle bedrijven