Foto van: agrifan

Agrixpert BV

Schipluiden

Foto's
0
Video's
0
Topics
0

Over Agrixpert BV

AgriXpert houd zich bezig met de import en export van landbouwmachines en tractoren. Het bedrijf is onderdeel van de DIGO groep welke in 1955 is opgericht door twee enthousiaste vrienden, die werkzaam waren in hetzelfde garagebedrijf, namelijk Joop Ditewig en Leen Gooswilligen. De twee eerste letters van de achternaam Di en Go vormden de naam DIGO. In Schipluiden werd een oude kerk aangekocht en omgebouwd tot garage. De samenwerking verliep goed, maar voor Leen was dit bedrijfsleven toch niet het levensdoel. Na ongeveer een jaar besloot hij ermee te stoppen en te emigreren naar Zuid-Afrika. Joop Ditewig ging alleen verder.

De eerste activiteiten van het bedrijf waren erg gevarieerd, alles wat op het pad kwam werd met beide handen aangepakt. Reparatie van aanhangers en vrachtauto’s, onderhouden van de auto van de dokter, burgemeester, bakker en postbode, reparaties van de toen nog schaarse tractoren en eigenlijk alle andere zaken waar ze op dat moment brood in zagen. Dit was de basis voor alle activiteiten van de DIGO groep waaronder AgriXpert.

AgriXpert is op dit moment onder meer de officiële dealer van Solis (Tractoren), Tenias (Voorladers), Laumetris (Transportmiddelen).

Profiel op Boeren.nu

Agrixpert BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Agrixpert BV
Agrixpert BV op Facebook

Beheerder van dit profiel

Geen recente bijdrages van dit bedrijf.

« Alle bedrijven