Foto van: JD6930

Donders Grondverzet- en Transportbedrijf BV

Esbeek

Foto's
17
Video's
0
Topics
0

Over Donders Grondverzet- en Transportbedrijf BV

Grondverzet- en Transportbedrijf Donders bv, actief in diverse grondverzet- en transportwerken, aanleg van geluidswallen en bestratingen en gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en renovatie van rioleringen.

Materieelpark

Het bedrijf is gegroeid naar twintig vaste ervaren medewerkers en heeft een compleet eigen materieelpark. Variërend van trekkers met opleggers tot kranen, loaders, dieplader, en minigraver. Een bewuste keuze want zo blijft alles in eigen beheer, inclusief de transportmiddelen, werkmaterieel plus het onderhoud daarvan.

Dat is een basisvoorwaarde om snel en flexibel te kunnen schakelen. Juist dat is de kracht!

Transport

Ook voor het leveren en het transport van diverse soorten zand, grind, split, grond en bestratingmaterialen kunt u bij Donders bv terecht. Vraag een medewerker hoe en wanneer het bij u thuis afgeleverd wordt.

Particulieren

Wij beschikken op ons eigen terrein over een voorraad zand, grond, grind en puin en wij kunnen tevens diverse soorten bestratingmaterialen leveren en aanbrengen.

Milieustraat

In de milieustraat zijn er containers aanwezig voor de inname van afval. Hier kunt u uw puin, bouw- en sloopafval, snoei- en houtafval en ijzer naartoe brengen. Verder leveren wij ook containers voor de inname van afval.

U kunt al deze diensten vinden op industrieterrein De Mierbeek te Esbeek. Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan nu contact op.

Van Plasmans naar Donders:
Donders BV is ontstaan uit een overname van Plasmans grondverzet-? en transport bv. door Donders in Diessen, het terrein in Diessen bleef eigendom van Plasmans. Anno 2015 is het bedrijf uitgegroeid tot een modern en multifunctioneel grondverzet en transport bedrijf met inmiddels alweer meerdere jaren en eigen locatie in Esbeek, waar men medio 2015 een nieuw kantoorpand met werkplaats op het bestaande terrein geopend heeft waarmee het bedrijf klaar is voor de toekomst!

Dit bedrijf is 17 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Donders Grondverzet- en Transportbedrijf BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Donders Grondverzet- en Transportbedrijf BV
Donders Grondverzet- en Transportbedrijf BV op Facebook

Dit profiel beheren?

12 Apr 2018

24 Jun 2016

28 Mei 2016

08 Mei 2016

12 Aug 2014

24 Mrt 2014

17 Mrt 2014

« Alle bedrijven