Oldtimer Festival Balkbrug

Bekijk de website

Hoogeveenseweg 38, Balkbrug

18 mei 2024

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimer Festival Balkbrug Balkbrug

De naam is niet toevallig. We willen niet alleen de mannen trekken door wier aderen blauwe diesel loopt. Het is een familieweekend. Een groot terrein waar veel moois trots uitgestald staat, waar demonstraties plaatsvinden, kramen staan en voor iedereen iets te beleven valt. Een dag waar je het hele dorp weer eens tegenkomt. Waar je kunt genieten van wat lekkers in de zon, waar kinderen kunnen spelen en waar je herinneringen aan al die oude auto’s en tractoren kunt ophalen. Het aanbod is gevarieerd. Auto’s, bromfietsen, tractoren, vrachtauto’s, stationair motoren, ze zijn er allemaal in groten getale.

Het elfde jaar, thema

We zijn druk bezig met het voorbereiden van het Oldtimer Festival 2024. We zullen dit jaar speciale aandacht geven aan het merk Opel. We nodigen dan ook speciaal eigenaren uit om zich aan te melden en mee te doen met het Oldtimer Festival Balkbrug. Natuurlijk zijn alle andere merken zoals ieder jaar ook weer van harte welkom!

Al vele jaren organiseert de organisatie van Oldtimer Festival Balkbrug een geweldige familiegebeuren waar de oldtimers, een braderie en gezelligheid een hoofdrol spelen. Dit jaar zullen we een deel van het terrein inrichten om het merk Opel in het zonnetje te zetten. Alleen Opel? nee hoor, andere merken zijn er ook weer volop te zien. Er zullen verschillende demonstraties en evenementen waar jong en oud hun hart kunnen ophalen. Op de uitgebreide en gezellige markt kun je heerlijk genieten van alle koopwaar. Het Oldtimer Festival Balkbrug gaat er ook in 2024 weer een groot feest van maken. Trots zijn we op ons dorp en op onze vrijwilligers door wie dit unieke festival mogelijk is. Graag zien we u allen weer terug op 18 en 19 Mei 2024.

Alle oldtimers van minimaal 25 jaar oud zijn welkom. Wij stellen het zeer op prijs als u ons deze dagen komt bezoeken met uw oldtimer. Noteer alvast in uw agenda, 18 en 19 mei 2024.

Op het terrein is een gezellig horecaplein. Rondom het plein zijn allerlei activiteiten te bewonderen. Hier kunt u genieten van al het moois wat voorbij komt onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens zijn hier diverse snacks en versnaperingen te krijgen.

Natuurlijk zal er voor de kinderen voldoende zijn om lekker te spelen. Wij richten hiervoor een deel van het festivalterrein speciaal in. Er zijn twee luchtkussens. Daarnaast zijn er verschillende evenementen op kinderen ingericht.

Welke Oldtimers kan ik zien?: Auto’s, vrachtwagens, tractoren, landbouwwerktuigen, motoren, brommers, fietsen, stationaire motoren etc. Van kale chassis tot museumpronkstukken. Oude legervoertuigen met tenten en nostalgische woonwagens. Een prachtige oude stoomwals zal over het terrein rondrijden. Alles wat 25 jaar of ouder is, is welkom en te bewonderen.

Het Oldtimer Festival Balkbrug wordt gehouden aan de Hoogeveenseweg 38, 7707 CH Balkbrug.

Toegang tot het Oldtimer Festival Balkbrug is gratis. Parkeren kost € 5,00 per dag.

Meer informatie: oldtimersbalkbrug.nl/
« Terug naar de agenda